El col·laborador de 'Sálvame' que hauria robat el cor a Miguel Bosé

María Patiño ha estat l'encarregada d'explicar-ho

Col·laboradors de 'Sálvame' al plató
Sálvame ha viscut una de les notícies més fortes de la temporada i un col·laborador n'és el protagonista | Telecinco

Diumenge 'Hormigas blancas' dedicarà el seu programa a MiguelBosé i això ha causat que el cantant s'hagi convertit en un dels temes centrals a 'Sálvame'. De fet, s'ha desencadenat una tertúlia on s'ha acabat destapant un dels grans secrets del 'món del cor'. 

El comentari de MaríaPatiño ha estat el detonant i és que la col·laboradora de 'Sálvame' ha preguntat a KikoHernández si l'havien convidat per participar en el programa presentat per Carlota Corredera. Davant d'aquest comentari, el tertulià no ha tingut més remei que aclarir les coses.

Miguel Bosé va estar interessat en Kiko Hernández

Patiño ha explicat que el cantant va estar, durant un temps, molt interessat en Kiko Hernández. Segons la col·laboradora, Bosé hauria arribat a abordar-lo durant un concert on tots dos van coincidir. Una notícia que el col·laborador no ha dubtat en explicar. 

Fa uns anys Kiko Hernández, Marta López i Lydia Lozano a un concert de 'El canto del loco' a la plaça de las Vendas de Madrid i va ser allí on tots dos es van conèixer. El col·laborador va escoltar quatre cançons i va anar al lavabo. Durant el trajecte el va cridar Miguel Bosé i van mantenir una conversa durant uns minuts.

Les preguntes de Miguel Bosé a Kiko Hernández

En el transcurs de la conversa, Bosé li va preguntar a Kiko pel seu paper a 'Crónicas marcianas'. Segons sembla, el cantant estava molt interessat a conèixer els secrets de la feina del col·laborador per saber si realment es tractava d'un personatge televisiu o si bé, Hernández era tal qual es mostrava en els mitjans de comunicació.

Tot seguit, el cantant li va preguntar a Kiko per la seva vida sentimental i li va preguntar per si tenia parella o li agradava algú. Aquesta però va ser l'única trobada que els dos van mantenir. Una història que Lydia Lozano s'ha encarregat d'anar explicant als col·laboradors de 'Sálvame'. Entre ells estaria María Patiño qui no ha dubtat en deixar anar la bomba en ple directe.


Comentaris

envia el comentari