Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de la primera edició del programa 'La Isla de las tentaciones'

Filtració 'La isla de las tentaciones 2': Primeres parelles confirmades

La segona edició del reality s'estrenarà aquesta tardor
Imatge d'arxiu de la primera edició del programa 'La Isla de las tentaciones'
A poc a poc es van destapant els noms dels primers concursants | TELECINCO

La segona edició del programa 'La isla de las tentaciones' va agafant forma. En els últims dies han estat continus els rumors en xarxes socials respecte a les parelles seleccionades per participar en la segona edició del reality. El rodatge va començar a mitjans de mes a la República Dominicana de la mà de Sandra Barneda i s'estrenarà aquesta tardor per  substituir 'GH VIP'.

Segons ha informat 'Telezine', tot i l'absència d'un comunicat oficial per part de la productora del programa, ja han sortit a la llum algunes de les parelles que passaran a formar part d'aquesta segona temporada de 'La isla de las tentaciones'.

La primera parella que formaria part del càsting és la formada per Melyssa Pinto i Tom Brusse ( 'Myhyv'), ja que tots dos han abandonat les xarxes socials  al mateix temps durant l'enregistrament del reality. Durant aquests mesos només han publicat posts patrocinant marques, però aquests estarien ja programats.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BB (sortim els dos sense maquillar ...)

Una publicació compartida de @ martapenateamador el

Marta Peñate ( 'GH 16') també podria participar en aquesta nova temporada al costat de Lester, el seu nuvi des de fa anys i amb el qual es va donar una segona oportunitat després de deixar la relació el 2018. Una altra possible parella seria  Arantxa Bustos i Elías. L'ex concursant de 'Gandia Shore' i 'Supervivientes'  posaria a prova la seva història d'amor amb el pilot de motos durant la convivència a l'illa.

A més, es rumoreja que la Marta de Lola i James Lover  podrien unir-se a les anteriors parelles esmentades. La parella nascuda a 'Myhyv' també ha estat molt parada en els seus comptes d''Instagram', coincidint les seves últimes publicacions amb l'inici del rodatge de 'La isla de las tentaciones'. Parlant de Marta, només comparteix imatges patrocinades.