Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Yola Berrocal le pide perdón a Joaquín Prat

Yola Berrocal demana perdó en directe a Joaquín Prat per la gran traïció

La guanyadora de 'La Casa Fuerte' i el presentador s'han retrobat a 'El programa de Ana Rosa'

Yola Berrocal i Joaquín Prat
La guanyadora de 'La Casa Fuerte' i el presentador s'han retrobat a 'El programa de Ana Rosa' | Cedida

Joaquín Prat i Yola Berrocal  porten dotze anys sense parlar-se i ha estat ara quan la guanyadora de 'La Casa Fuerte' ha explicat a 'El Programa de Ana Rosa' el que va passar amb el presentador. «Ens vam conèixer al gimnàs i ens vam quedar mirant. Ens vam saludar i després ens vam tornar a veure en un lloc de copes i un dia et vaig trucar. Vam quedar en un bar, vam estar parlant i vam anar a un parc», ha començat relatant Yola.

«Jo tinc molt bon record d'aquest dia perquè m'encantaves com a persona, perquè eres súper divertit i van ser moments molt màgics. Uns dies abans vaig parlar amb una persona i em va proposar fer unes fotos amb algun  famós». «En aquell moment jo estava treballant a la televisió i no ho necessitava. No ho anava a fer, però després vaig quedar amb tu i abans de quedar amb tu li vaig trucar», ha seguit explicant l'exconcursant de 'Supervivientes 2016'.

No obstant això, malgrat haver avisat el seu amic, Yola ha explicat aparentment penedida que no va cobrar res per aquelles instantànies. «No sé què em va portar a fer-ho i ho penso moltes vegades, perquè no vaig cobrar diners i és l'única vegada que he fet això. Et vull demanar perdó perquè me'n penedeixo moltíssim, ho sento per tu i per tota la teva família, perquè va ser una traïció a la teva confiança», s'ha disculpat Yola amb el presentador.

Joaquín Prat confessa com es va sentir 

Després d'això, Joaquín Prat ha explicat com va rebre  aquesta batacada. «Em vaig sentir traït perquè hi havia una atracció i jo volia seguir. Llavors jo et vaig trucar i et vaig dir que era l'última vegada que ens veiem».

Però, malgrat el dur cop que es va endur de la que aleshores era la seva companya, el presentador ha confessat que no li guarda  rancor. «Has tingut el valor de seure aquí i la prova que no et guardo cap mena de rancor és que sempre he defensat el teu pas pels 'realities'».

«En certa manera t'ho agraeixo, perquè pocs mesos després vaig conèixer la meva dona i tinc una  família meravellosa», ha manifestat el presentador, que encara avui dia se segueix preguntant què és el que hauria passat entre ells si Yola no l'hagués traït. A més, s'han acomiadat d'una manera càlida, a través d'un braç a braç, sinònim d'adéu després de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.