Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Algunos de los colaboradores de 'Sálvame'

En xifres: El dineral que guanyen diàriament els col·laboradors de 'Sálvame'

Els col·laboradors reben una gran quantitat de diners per cada una de les seves aparicions

Alguns dels col·laboradors de 'Sálvame'
Surten a la llum els elevats sous d'alguns dels col·laboradors més rellevants de 'Sálvame' | Telecinco

Després d'onze anys d'emissió 'Sálvame' s'ha convertit en el programa estrella de Mediaset Espanya i també ho han fet els seus col·laboradors. De fet, lideren els càstings dels realitys shows del grup de comunicació, ja que ocupen cinc hores diàries de contingut en la cadena de Paolo Vasile i cinc hores més de 'Sábado Deluxe'.

És per aquest motiu que els seus sous són dels més elevats de la televisió. Uns salaris que varien en funció del pes que cada un d'ells desenvolupa en el magazine de tardes. El portal 'Chisme' ha tret a la llum que els sous més alts són els de KikoHernández i KikoMatamoros. Cada un d'ells cobraria uns 1.400 euros per cada aparició que fan.

BelénEsteban és la segona més ben pagada, ja que és una altra de les peces clau del format, i guanyaria uns 1.100 euros al dia, segons el mateix portal. Belén se situaria al costat de la seva amiga MaríaPatiño, com les dues dones més ben pagades de 'Sálvame'. Tot i que aquesta última també apareix a 'Socialité' i a 'Sábado Deluxe'.

Els 'mileuristes de Sálvame'

Dins la franja dels 'mileuristes' estaria MilaXiménez, qui actualment està de baixa per poder-se tractar el càncer de pulmó que té diagnosticat. La sevillana cobraria 1.000 euros per cada una de les seves aparicions a 'Sálvame'. Un sou que la situaria amb 50 euros per sobre de la seva companya LydiaLozano. Així doncs, Lozano obtindria 950 euros per cada una de les seves col·laboracions.

Dins del rànquing de sous de 'Sálvame' trobem a GustavoGonzález i RafaMora en les últimes posicions, ja que són dos noms que tenen menys tirada que els esmentats anteriorment. No obstant això, el marit de Maria Lapiedra s'embutxacaria aproximadament 700 euros per programa mentre que el seu company Rafa, amb 600 euros.

Cal tenir en compte però que, fins ara, no s'ha revelat el sou d'altres col·laboradors que solen ser fixos en el programa vespertí de  Telecinco, com GemmaLópez o Chelo García Cortés.