Primer pla de Miguel Bosé

Miguel Bosé, obligat a acomiadar-se del que més vol

Miguel Bosé ha hagut d'enfrontar-se a grans problemes econòmics

Miguel Bosé ha pres una decisió important després de sentir-se asfixiat per una sèrie de problemes econòmics que gairebé acaben en tragèdia. Segons ha sortit publicat, el cantant va pagar 1,8 milions d'euros el 2019 i va aconseguir sortir de «la llista de morosos d'Hisenda».

 

Tot i això, la seva situació no va millorar i recentment ha pensat que l'única solució efectiva és hipotecar la seva mansió familiar.

Miguel Bosé viu fora d'Espanya perquè no se sent còmode amb la premsa espanyola i prefereix desenvolupar la seva trajectòria a l'estranger. És propietari d'un formidable habitatge situat a Somosaguas, una de les zones més cares i exclusives de Madrid.

El portal Vanitatis assegura que el cantant ha hipotecat aquest immoble per saldar els deutes amb l'Agència Tributària.

Miguel Bosé
Miguel Bosé crea sentiments trobats entre el públic | Xarxes Socials

Miguel Bosé està acostumat a protagonitzar escàndols, de fet és una de les personalitats televisives més polèmiques del moment. La seva opinió sobre la pandèmia ocasionada pel coronavirus ha causat un gran enrenou i molta gent li ha girat l'esquena. Però aquest no ha estat el seu únic conflicte públic, fa uns anys va sortir a la llum una informació realment compromesa.

Miguel, suposadament, va dur a terme una sèrie d'irregularitats financeres que van ser castigades i que van rebre grans crítiques. Segons expliquen, el fill de Luis Miguel Dominguín es va desgravar despeses personals en una de les seves empreses, concretament a Costaguana.

Va ser condemnat per introduir en aquesta societat certes factures que derivaven de la seva vida personal, com ara la compra de pernils.

El cantant, seguint la informació de Vanitatis, ha posat per davant la seva mansió de Somosaguas per demostrar que vol pagar. Pretén sanejar la seva economia i està disposat a fer qualsevol cosa per alliberar-se de certes càrregues que no deixen descansar.

Els seus enemics l'ataquen constantment amb les seves presumptes activitats irregulars i ell ja no vol saber res més de l'assumpte.

Miguel Bosé es desfà del darrer record del seu ex

Miguel va compartir la seva vida amb l'escultor valencià Nacho Palau, va tenir quatre fills amb ell i van estar junts molt de temps. Tot i això, el cantant nega que Nacho fos el seu company sentimental, malgrat que vivien junts i van formar una família.

La relació ha acabat força malament i el fill de Luis Miguel Dominguín no vol saber res de l'habitatge que va compartir amb Palau.

Primer pla de Miguel Bosé mirant cap a un costat
Miguel Bosé està tenint uns anys complicats | Europa Press

Bosé viu amb dos dels seus fills fora d'Espanya i Nacho Palau està intentant que els dos restants segueixin tenint-hi relació amb ell.

En el passat van ser una família: dos pares i quatre fills, però l'artista renega d'aquesta unitat. Molts testimonis corroboren que Nacho era parella de Miguel i, de fet, la premsa els ha vist junts en una infinitat d'ocasions.

Nacho és una persona força discreta que únicament ha parlat amb els mitjans per expressar el seu malestar. Assumeix que ja no és parella de Bosé, però vol que els seus quatre fills creixin junts i que no perdin el contacte. L'escultor té una feina normal i està fent grans esforços per tirar endavant la seva família, ja que no rep cap ajuda de l'intèrpret.

Miguel Bosé i el seu sorprenent patrimoni

Miguel ha estat un dels cantants més famosos del país, la seva popularitat ha traspassat fronteres i és conegut a altres punts del món. Tot i això, el seu patrimoni econòmic no és tan desorbitat com la gent pensa. La joia de la corona és la seva mansió de Somosaguas, un habitatge que té 1.000 metres quadrats que ara està hipotecat.

Bosé és força reservat i mai ha donat explicacions per aquest assumpte, ni per aquest ni per cap altre. Defensa que el seu únic compromís és cantar, crear art i satisfer els seus seguidors, malgrat que cada cop són menys els que persegueixen els seus passos. Ha protagonitzat grans polèmiques i la seva imatge pública no és bona.