Primer pla de Belén Esteban

Miguel Marcos i Andrea Janeiro trenquen a plorar amb l'últim missatge de Belén Esteban

Belén Esteban continua lluitant per recuperar-se de la seva greu lesió

Des que patís aquest terrible accident en ple directe, la vida de Belén Esteban ha fet un gir dràstic. La col·laboradora es trencava la tíbia i el peroné, després d'això havia de ser intervinguda d'emergència i li tocava una recuperació dolorosa.

«No m'he fet una fractura, m'he fet un fracturó, m'he trencat el peu», confessava. «He estat a molt bones mans, m'han posat 20 caragols i dues plaques».

Miguel Marcos i Belén Esteban
Miguel Marcos ha estat el gran suport de Belén Esteban en el seu pitjor moment | GTRES

Fet que l'enfonsava del tot, segons comentaven des del seu entorn més proper. «Està feta pols, absolutament devastada».

La mateixa Belén confirmava que li costava molt afrontar la situació. «Això és de paciència i jo no la tinc. Tinc el meu marit al meu costat, la meva família i amics». «Però, sobretot, tinc Miguel al meu costat. No s'ha separat de mi ni de dia ni de nit».

Storie de Belén Esteban amb el seu marit Miguel Marcos
Belén Esteban no pot estar més agraïda amb el seu marit | Catalunya Diari

Però, per sort, i després de mesos allunyada dels seus companys i de la televisió, l'ex de Jesulín es reunia amb tots en honor a Mila Ximénez.

Un any després de la trista mort de la periodista, els col·laboradors de Sálvame van voler rendir-li homenatge i brindar a la seva memòria. Una cita molt especial a la qual Belén no va voler faltar, i encara menys ara que la seva vida comença a poc a poc a tornar a la normalitat.

«Em va alegrar veure-la, però està patint. És una cosa que se li nota a la cara, perquè quan parla de seguida s'emociona i plora», ha comentat Terelu Campos al respecte al seu bloc de Lecturas.

«La vida se li ha paralitzat i, quan passa això, tornar a posar-la en marxa no resulta gens fàcil. Des d'aquí, et desitjo, estimada Belén, que els passets que quedin siguin molt curts i que la normalitat torni a la teva vida», apunta després de retrobar-se amb la seva companya.

Belén Esteban celebra emocionada la tornada a la normalitat

Tot i que aquests últims mesos han estat molt durs per a la mare d'Andrea Janeiro, no hi ha dubte que ha fet tot el possible per recuperar-se.

«Se m'ha parat la vida durant tres mesos. Tenia moltes coses. Jo soc una persona molt activa i veure'm així... Sé que hi ha coses pitjors, però també hi ha coses millors», reconeixia.

Tot i això, la de Paracuellos insistia en les seves ganes de tornar a caminar i, fa poc, presumia orgullosa dels seus primers passos.

«Després de 63 dies, aquest és el meu dia d'avui amb la meva fisio Vicky. De dilluns a divendres treballant de valent per tornar a la meva vida», compartia a les xarxes socials.

Belén ha volgut aprofitar aquest període de temps per centrar-se en la seva salut i la seva família, havent-se allunyat completament dels mitjans.

Hauria rebutjat completament protagonitzar alguna exclusiva, tot i que una coneguda revista li hauria ofert una gran quantitat de diners perquè expliqui de primera mà com està bregant amb la seva condició, incloent-hi fotos a l'hospital on va estar internada.

«Vull donar les gràcies a la premsa, però demano, si us plau, que em respectin quan hagi de sortir de casa per anar al metge, ja que considero que és innecessari que se'm fotografiï o que es pretengui que a l'estat actual de salut conteste les preguntes dels reporters», explicava sobre la seva actitud distant amb els periodistes.

«Espero que la premsa no es molesti. D'ara endavant, qualsevol notícia referent a la meva salut, les donaré a través de les meves xarxes socials. Moltes gràcies a tots per comprendre'm i donar-me suport en aquests moments durs».