Miguel Marcos

Miguel Marcos assumeix que ja ha pres la decisió i la deixarà molt aviat

Miguel està preparat per separar-se'n

Miguel Marcos ja està preparat per separar-se de la seva dona. La decisió ja està presa des de fa temps. Han estat uns quants mesos molt durs, on el conductor d'ambulàncies no s'ha allunyat de Belén en cap moment.

Sempre ha estat molt atent a la seva recuperació. El trencament de tíbia i peroné va deixar una mica enfonsada la col·laboradora de televisió, qui sempre ha tingut el suport del seu xicot. En tot el procés de convalescència mai no li ha faltat els seus ànims.

Miguel ja coneix els plans de la seva esposa. Sap que d'aquí a molt poc temps tornarà a la seva feina i el deixarà sol a casa. Ella mateixa s'encarregava de comunicar-ho als seus seguidors a través de les xarxes socials.

Està molt il·lusionada amb el seu retorn. Comença a veure la llum al final del túnel després de l'accident que va patir el darrer mes d'abril al plató de Sálvame. Desitja retrobar-se amb els seus companys, malgrat que encara li quedaran uns quants mesos de rehabilitació.

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban posant junts per als periodistes
Miguel Marcos sempre ha estat al costat de Belén Esteban. | EUROPA PRESS

«El 5 de setembre torno, ja amb ganes, encara que ara he de tornar a recuperació», va assenyalar el darrer dilluns després de tornar de vacances. Encara necessita ajuda per baixar del cotxe i es recolza en una crossa per caminar. A més, per evitar el frec amb les sabatilles porta un apòsit a la ferida.

Va voler aclarir els motius pels quals decideix tornar al seu lloc encara que encara no disposa de l'alta definitiva. «Tinc una alta per millora, llavors puc tornar a treballar. Vull tornar perquè el meu cap estigui molt millor i tornar a la meva vida normal, que ja estic molt millor», apuntava.

Miguel Marcos considera que la seva reincorporació li servirà d'estímul. Estar amb els seus companys i recuperar una rutina li resultarà molt beneficiós, sobretot, des del punt de vista anímic. Això sí, són conscients que encara li queda molt per estar en plenitud de condicions. Per a l'alta definitiva possiblement haurà d'esperar uns mesos més. «La fractura ha estat molt complicada, però estic bé, de veritat, estic molt millor», confirmava als mitjans.

Va travessar moments de baixada, sobretot després de passar diverses vegades pel quiròfan. A mesura que van transcórrer els mesos i evolucionava de manera positiva, va començar a veure la situació amb molt més d'optimisme. De fet, no va dubtar a agafar-se uns dies de vacances i anar a Tenerife amb la seva família.

Per això, va haver de tenir molta cura amb la cama, ja que està en ple procés de recuperació. «M'han vingut molt bé, molt bé. Estic molt millor, però encara hi hem d'estar, no estic al 100 %, però tinc moltes ganes d'anar a Sálvame», va assenyalar.

Miguel Marcos va tenir unes vacances meravelloses

Miguel Marcos i Belén solen refugiar-se tots els estius a Tenerife. Allí han trobat el lloc perfecte per desconnectar i recuperar-se després d'un any carregat de moltes emocions. És possible que els seus plans s'hagin vist alterats per l'accident de la col·laboradora.

En general, cada estiu solen recórrer uns quants pobles d'Espanya. Aquesta vegada, però, els ha resultat molt complicat. Ella continua amb petits problemes de mobilitat i necessita anar a rehabilitació.

Confessava que ha estat «un estiu d'estar amb els meus i de recuperar-me de la cama. Com m'ha dit el metge, passejades i nedar». Té clar que farà tot el possible per tornar a estar bé com més aviat millor. Miguel Marcos també torna a la seva feina, però amb un ull posat sempre a la seva dona. Estarà molt atent al seu estat.