Miguel Marcos

Miguel Marcos confirma la separació (i ja no la vol veure mai més)

Miguel hauria trencat la relació

Miguel Marcos és, sens dubte, el suport més gran de la seva dona. Només cal comprovar com ha estat de pendent d'ella els últims mesos, quan es recuperava del trencament de tíbia i peroné. Això sí, sempre s'ha mantingut en un segon pla i sense fer gaire enrenou.

Tot i això, hi ha hagut una cosa que ha enrarit l'ambient a la llar de Belén Esteban. La relació entre Andrea i el tècnic d'ambulàncies estaria patint un petit sotrac, tal com recull el portal Trendings. Pel que sembla, s'han viscut moments de certa tensió entre el marit i la filla de la 'princesa del pueblo'.

La jove li retreu a Miguel el canvi d'actitud que ha fet durant els últims temps. Fins ara, sempre havia mantingut un perfil baix, esquivant en tot moment els fotògrafs i sense concedir entrevistes als mitjans. Però, darrerament, tindria un cert interès per destacar.

És una cosa que li hauria recriminat l'acabada de graduar en Comunicació Audiovisual. No veu amb bons ulls que intenti robar protagonisme a la seva mare ni que adquireixi tanta rellevància als programes.

Aquest conflicte va tenir lloc quan Belén va tornar al seu programa després de recuperar-se de l'accident que va patir al plató. El seu marit va voler tenir un detall amb ella en forma de missatge, però això va molestar molt Andrea.

«Vull dedicar-te unes paraules a tu, esposa meva, que sempre m'has recolzat en qualsevol aspecte de la meva vida. En aquests moments tan difícils que estàs travessant sempre he estat, estic i estaré al teu costat. Ets el pilar fonamental de la meva vida» , va escriure.

Foto de Belén Esteban, Miguel Marcos i Andrea Janeiro en un cotxe.
Miguel Marcos acompanya la seva dona i Andrea | GTRES

Continuava dient que «només desitjo el teu benestar, junts superarem qualsevol moment». Unes paraules molt emotives que van emocionar la seva parella, però que van emprenyar la seva fillastra.

El post de Miguel Marcos no li va agradar res. No és partidària que comparteixi aquest tipus de contingut a les xarxes socials. Pretén que segueixi els seus passos i que eviti tant com pugui aquestes plataformes.

Entén que qualsevol mostra d'afecte que vulgui tenir amb la seva mare la pot transmetre en privat, sense necessitat de fer-ho públic. També hi ha un altre problema. I és que ella no té comptes en aquestes plataformes i tampoc ho considera el mitjà més adequat per expressar-se.

Creu que en la intimitat és on cal dir les coses, tant les bones com les dolentes. En qualsevol cas, ella mai no utilitzaria les xarxes socials per dir alguna cosa a la seva mare.

Fotomuntatge de Miguel Marcos i Andrea Janeiro
La filla de Miguel es va mostrar enfadada amb Miguel | CatalunyaDiari

En vista d'aquest petit contratemps, no seria desgavellat que la col·laboradora de televisió hagués d'intervenir per posar pau. No vol que li facin triar entre l'un o l'altre. Tots dos són molt importants a la seva vida.

Miguel Marcos la va ajudar a superar aquest dur sotrac

Miguel Marcos no ha deixat Belén mai sola durant els últims mesos. La greu lesió la va deixar molt tocada en l'aspecte psicològic i va travessar una etapa molt complicada, però sempre va tenir el seu marit molt pendent d'ella.

No calia que li dediqués missatges d'ànim. Tot i que va agrair molt el gest que va tenir d'escriure unes paraules d'afecte a Instagram. «Estic convençut que d'aquí a uns mesos estaràs completament recuperada i tornarem a gaudir l'un de l'altre, la meva prioritat ets tu», va dir.

Ella insisteix que hi ha una relació molt especial entre ells. «Ell m'estima més a mi que jo a ell», assegurava orgullosa.

Miguel Marcos va fer un gran esforç per acompanyar-la durant els pitjors moments de la lesió. «Sempre hi ha estat, treballa a la nit per anar amb mi a rehabilitació. Has hagut de suportar el més gran amb mi, has estat amb mi, no has volgut que ho hagués de fer la meva família», va assenyalar Belén.