Muntatge fotogràfic de Miguel Marcos i Belén Esteban.

Miguel Marcos descobreix que Belén Esteban ha marxat de 'Sálvame' per deutes

Miguel Marcos coneix els problemes que té Belén i vol estar a prop seu

Miguel Marcos, el conductor d'ambulàncies més famós de la televisió, ha tornat al punt de mira per un assumpte força seriós.

La seva dona, Belén Esteban, ha abandonat 'Sálvame' després d'una forta discussió amb María Patiño, encara que el problema no ha acabat en tragèdia. Les col·laboradores han aconseguit solucionar les diferències, però el conflicte ha estat força dur.

La tertuliana no consenteix que els seus companys parlin dels deutes de la seva amiga Raquel Bollo, que havia col·laborat al programa.

Segons expliquen, deu 20.000 euros perquè va llogar un habitatge i suposadament va deixar diversos rebuts sense pagar. La mare d'Andrea Janeiro no confia en aquesta informació i no permet que ningú es burli d'una situació tan delicada.

Miguel Marcos pel carrer a Madrid
Miguel Marcos aconsella Belén Esteban perquè la seva vida sigui més fàcil. | GTRES 

Miguel Marcos s'ha convertit en un dels grans consellers de la princesa del poble, però no en pot estar pendent constantment.

Belén ha abandonat el plató de 'Sálvame', encara que després ha recapacitat i ha tornat per explicar els seus sentiments. Pensa que està entre l'espasa i la paret: vol defensar la seva amiga Raquel Bollo i no sap com fer-ho.

Miguel és una persona completament discreta i no vol cridar l'atenció de la premsa i pretén estar al marge del negoci. Respecta que la seva dona sigui una de les cares més populars de la televisió, però ell no té intenció de fer-se famós.

El problema és que qualsevol moviment de la col·laboradora es converteix en notícia i tot acaba afectant-lo.

Esteban ha assegurat que fa molt temps que està callada per no tenir problemes amb els seus companys i María Patiño li ha reprimit el comentari.

La periodista considera que a Telecinco hi ha llibertat d'expressió i que tothom pot dir què pensa. Després d'enfrontar les seves postures, s'han reconciliat amb una abraçada que ha emocionat els espectadors.

Miguel Marcos, aterrit: «Li destrossen la vida»

Miguel està orgullós de la seva dona perquè és una amiga de primera, sempre dona la cara pels seus i no té por a res. La col·laboradora ha plantat cara a Jorge Javier Vázquez perquè pensa que està fent mal a Raquel.

El presentador no considera que estigui fent res dolent i ha deixat les coses clares a la seva companya.

Miguel Marcos i Belén Esteban
Miguel Marcos sap que Belén Esteban protegeix els seus amics. | GTRES 

«Entenc que sigueu molt amigues, però no es pot desviar el debat i entenc quina serà la posició de Raquel Bollo. Que l'estan deixant pels terres i tal, però quan vagi a 'Viva la Vida' haurà de respondre si això és cert i no a si estan parlant malament d'ella». El comunicador català confia en la informació del programa i creu que Bollo sí que deu la quantitat que li han atribuït.

Belén Esteban ha esclatat perquè, segons ella, ha estat «dos dies callada» per no tenir problemes amb la resta de col·laboradors.

María Patiño no s'ha sentit còmoda amb aquest comentari i l'ha advertit que el programa només n'està informant. Després d'això, Belén ha sortit del plató i tothom pensava que no tornaria.

Miguel Marcos entén la seva dona: «Cal aprofitar»

Miguel és un home respectuós i en cap moment no s'ha interposat en la trajectòria mediàtica de Belén Esteban.

Jorge Javier entén que la princesa del poble no se sent còmoda parlant dels deutes de Raquel, però l'ha fet reflexionar. «Estem en un mitjà privilegiat i cal aprofitar i treballar de valent», va deixar anar el comunicador.

Esteban va recapacitar i va tornar a l'estudi de 'Sálvame' perquè va veure que els seus companys només estaven treballant.

El programa no passa per un bon moment pel que fa a l'audiència, així que han de tractar informacions potents. Aquesta vegada li ha tocat a Raquel, ja que ella és un personatge públic que fa molt de temps que treballa a la televisió.