Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos sap que la seva dona ja no dorm a casa: ha hagut de demanar ajuda

Miguel Marcos sap que Belén necessitava sortir d'allí

Miguel Marcos acaba de fer pública l'última decisió que ha pres Belén Esteban. I és que, segons les últimes imatges que han sortit a la llum, tot apunta que 'La princesa del pueblo' ha decidit abandonar la casa familiar.

No hi ha cap dubte que aquest any ha estat tot un infern per a la col·laboradora de Televisió. Des que es va trencar la tíbia i el peroné durant una de les seves intervencions a Sálvame, a la mare d'Andreíta li està costant refer-se.

Belén Esteban i marit
Miguel Marcos sap que la seva dona ho ha passat molt malament. | CatalunyaDiari
 

«Depressió no tinc, però sí que tinc tristesa constantment. El meu cap m'ha fallat aquesta vegada. Estic amb ajuda que m'està anant molt bé».

Ara, Miguel Marcos ha confessat que la seva dona no dorm a casa i ha fet oficial el lloc on s'està allotjant.

Miguel Marcos revela on és la seva dona

Miguel Marcos no ha tingut cap problema a confessar on passa la seva dona aquests dies.

I és que, després de passar uns dies a Londres en família per celebrar la graduació d'Andrea, la de Paracuellos ha fet les maletes i s'ha dirigit a un dels seus llocs preferits del món.

Per tercer any consecutiu, Miguel Marcos i Esteban han tornat a escollir les Illes Canàries per posar fi a les vacances d'estiu. Més concretament, el matrimoni ha viatjat fins a Tenerife, on pretenen desconnectar abans que la tertuliana s'incorpori novament al seu lloc de feina.

Fotomuntatge d'un story de Belén Esteban de vacances.
Miguel Marcos i Belén Esteban estan de vacances. | Instagram: @belenestebanmenendezç
 

A través de les xarxes socials, Belén ha anat compartint amb els seus seguidors algunes imatges de la seva última escapada romàntica, però no ha estat fins ara quan n'ha revelat la ubicació.

«Gràcies a la meva illa preferida, Tenerife i, sobretot, al poble d'Alcalá. Em sento una més de vosaltres, sempre al meu cor», ha escrit la dona de Miguel Marcos a les històries d'Instagram.

Al costat d'aquesta frase d'agraïment, la col·laboradora ha compartit una instantània on apareix d'esquena amb el mar Atlàntic de fons. A més, ha deixat al descobert el resultat de la llarga i dura rehabilitació.

Tot i que encara ha d'anar acompanyada per una crossa, la veritat és que està pràcticament recuperada.

Miguel Marcos està molt content per la seva dona

Miguel Marcos està molt content que Belén hagi recuperat l'alegria. I és que els últims mesos no han estat gens fàcils per a la col·laboradora de Sálvame.

Després de patir una greu caiguda durant una de les seves intervencions en aquest programa, la de Paracuellos no ha deixat de rebre males notícies. A la seva entrevista al Deluxe,  la mare d'Andrea Janeiro va confessar una cosa que, fins ara, havia amagat.

«En tres mesos, he passat pel quiròfan cinc vegades, i no tot ha estat per la cama. A la meva mare i als meus germans els demano perdó perquè no ho sabien», va confessar la dona de Miguel Marcos en el seu esperat retorn.

«Des de fa alguns anys em surten bonys al pit i el 6 de juliol tenia la meva revisió rutinària. La mamografia va sortir bé, però en fer-me una ecografia vaginal veuen que l'endometri el tinc més gran del que és habitual», va començar explicant Belén Esteban.

Belén Esteban i Miguel Marcos
Miguel Marcos i Belén Esteban tenien un secret. | Europa Press
 

Tot i que la dona de Miguel Marcos sabia que alguna cosa dolenta estava passant, va decidir continuar amb la seva vida fins que, uns dies després, va passar una cosa que va fer saltar totes les alarmes.

«Uns dies després, durant la meva entrevista per a Semana, vaig començar a sagnar i jo sabia perfectament que no era una regla […] L'endemà, vaig trucar a la meva ginecòloga i em va dir que m'havien de fer una biòpsia urgent. Vaig estar dues hores al quiròfan i em van treure un pòlip».

Després de tot el que havia patit amb el trencament de la cama, Miguel Marcos i la tertuliana de Telecinco van decidir no explicar res a la resta de la família per no preocupar-los.

«Estàvem molt nerviosos, jo en aquell moment tan trist, amb la cama com la tenia, no podia esperar-me res de bo, només pensava que em passava una cosa molt dolenta».