Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós

Ortega Cano es venja d'Ana María Aldón i destapa la seva pitjor mentida: «Brossa»

El marit d'Ana María la retrata en el pitjor moment de la seva crisi matrimonial

Ortega Cano és conscient que el fulletó de la seva polèmica crisi matrimonial amb la seva dona està lluny d'acabar. Sí, perquè cada dia surt un nou testimoni que copa les portades de les revistes i els programes del cor d'un temps ençà.

La veritat és que, els últims dies, hem vist com ha sortit a la palestra la 'veïna traïdora' del matrimoni. Ana ha posat 'a caure d'un burro' tant la dissenyadora com el seu marit. El cas és que ara ha carregat contra ells, a més de revelar que cadascú té la seva pròpia vida tot i estar encara casats.

Ortega Cano i Ana María Aldón
Ortega Cano ha deixat en mal lloc la dona | GTRES

Ortega Cano deixa malament la seva dona després del que ha fet fora de casa

Ana va explicar les intimitats més grans del matrimoni i una d'elles, realment curiosa, versava sobre les feines de la llar que duu a terme Ortega Cano.

Així les coses, Ana, la 'veïna traïdora', afirmava que ha vist de vegades baixar les escombraries a Ortega Cano, encara que ho desmentia hores més tard a Ya es verano, la modista andalusa.

«És fals que el meu marit baixi a llençar les escombraries a les nits. El meu marit no llença les escombraries mai perquè a casa hi ha una persona que treballa i se n'encarrega», sentenciava la gaditana a la mare de Virginia Labrador el cap de setmana passat.

El que mai podria esperar del seu marit és que Ortega Cano li donaria una safata de proporcions immenses davant de les càmeres. I és que ha deixat tots atònits quan el vidu de Rocío Jurado ha posat de manifest que ell també fa aquest tipus de tasques diàries.

Ortega Cano protagonitza la imatge més surrealista de l'estiu

El cert és que dilluns passat, cap a les 19.00 hores, el torero sortia de casa seva en el moment en què Sálvame estava en ple directe. Sense pensar-s'ho dues vegades, Ortega sortia amb una bossa directa a la galleda d'escombraries que té davant de casa seva.

Caminava a pas lent, amb el clar objectiu que la càmera enregistrés sense problema que ell també s'ocupa d'aquelles tasques quotidianes.

José Ortega Cano
Ortega Cano ha protagonitzat la imatge del dia a la porta de casa seva | EUROPA PRESS

«M'ho prenc de conya, com us ho preneu tot de conya, la meva vida i tot. També m'agrada la conya», afirmava Ortega Cano en sortir de casa davant la sorpresa del reporter de Telecinco.

Sergi Ferré, que ha vist l'escena in situ, afirmava que tot era «surrealista. Ha anat caminant lentament mirant-nos. Jo no entenia absolutament res i ell mirava la bossa fixament com que estava fent una demostració que ell també llença les escombraries (… ) M'ha semblat meravellós».

Mai acaben els rumors de separació, malgrat que el matrimoni ho negui

Des del programa de La Fábrica de la Tele van ovacionar-lo en veure que el seu sentit de l'humor ha tornat després de diverses setmanes enfadat amb els reporters. I és que ha admès que la seva actitud havia de canviar i el millor per a la seva salut és que es prengui tota aquesta polèmica d'una manera informal.

Però el que no ha passat desapercebut per a ningú és el lleig que ha llançat a la seva dona. Ara com ara, els rumors de separació segueixen a l'ordre del dia i no sabem si la seva crisi matrimonial acabarà més aviat que tard.

«No estem separats i no hem parlat de separació. Vivim sota el mateix sostre», va assegurar l'andalusa a la seva última entrevista a Telecinco. Poques hores més tard de pronunciar aquelles paraules, quedava clar que la gaditana dormia fora de la casa familiar, un fet que no fa més que augmentar els rumors de crisi definitiva.