Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos sap que intentar-ho no ha funcionat perquè ella vol tallar molt aviat

Miguel Marcos admet que és impossible que ella canviï d'idea

Miguel Marcos fa molts anys que és al costat de la dona que li dona felicitat, i no és altra que la televisiva Belén Esteban. La 'princesa del pueblo', com el conegut conductor d'ambulàncies, sap que la família de la madrilenya ha protagonitzat nombroses polèmiques i que aquestes sempre ocupen les portades de les revistes del cor més conegudes del nostre país.

És una vida que Miguel Marcos ha acceptat perquè vol estar al costat de la persona que li ha donat tot aquests anys. Però, el cas és que l'última polèmica que afecta la família de Belén té molt a veure amb una de les filles de Jesulín i de María José Campanario.

Miguel Marcos no veu cap solució al conflicte

Estem parlant del que ha passat amb Julia Janeiro i la seva última sortida de to mentre s'enfrontava a la premsa al mig del carrer a compte d'una exclusiva dels seus pares.

Miguel Marcos entrant a casa seva
Miguel Marcos sap que és inútil intentar que canviï d'idea | Europa Press

Fa uns dies, Jesulín i la seva dona van tornar a escollir la seva revista de capçalera per donar una exclusiva. Ho van fer per parlar sobre com es troben actualment després d'haver del part de la castellonenca.

Es tracta d'una exclusiva que era esperada per tothom, fins i tot per Julia Janeiro, tot i que ella no vol donar la seva opinió de forma pública. La veritat és que es manté al marge de la premsa del cor,  com ha fet sempre des que va fer els 18 anys.

I és que des que Julia Janeiro ve fer els 18, la jove va decidir obrir les seves xarxes socials a tothom i va voler viure la seva vida amb el seu xicot actual, Tommy Rossi. Li encanta mostrar la seva vida diària i ensenyar els seus outfits, i la veritat és que ha esdevingut tota una influencer.

Miguel Marcos sap perfectament que la jove seguirà en silenci

A la jove influencer no li interessa el món del cor. I tot i que mostra la seva vida assíduament a través de les xarxes socials, no està disposada a parlar amb la premsa. Tampoc ha concedit cap exclusiva durant aquests anys que porta al focus mediàtic.

Julia Janeiro seriosa
Julia Janeiro ha esclatat pel que ha fet la premsa | Cedida

El cas és que fa uns dies, la germana d'Andrea Janeiro explotava al mig del carrer per la pregunta d'un conegut reporter, l'extertulià de Viva la vida, Sergio Pérez. I és que aquest preguntava a la filla de Jesulín per aquella exclusiva dels seus pares. Però la noia deixava més que clar que no vol participar en aquest circ que tants diners ha aportat als seus pares els últims 20 anys.

Julia Janeiro esclata contra la premsa per segona vegada

Els reporters preguntaven a Juls aquest cap de setmana sobre les paraules del seu pare i la seva resposta sorprenia tothom. «Jo no he venut res, això els ho pregunteu a ells que són els que ho han fet», ha dit de manera contundent i enfadada.

Fotomuntatge de Julia Janeiro i el seu pare Jesulín.
Julia Janeiro no vol contribuir que l'exclusiva del seu pare s'escampi | CatalunyaDiari

Juls sol caracteritzar-se per guardar silenci quan els reporters li posen un micròfon davant de la boca, però aquesta vegada ja n'estava farta i ha esclatat.

▶️ Vídeo del dia

La influencer no ha aguantat més i ha respost de molt males maneres a l'esmentat reporter. «Ja veig el que respecteu, vosaltres no respecteu ningú», ha sentenciat la bona de Juls.

Amb aquestes paraules, Julia ha deixat els seus pares amb un pam de nas. Queda clar que a la filla gran del clan Janeiro Campanario no li agrada gens que els seus pares expliquin de manera pública els aspectes més íntims de la seva relació ni tampoc els secrets de la família.