Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Manuel Martos somrient a un photocall

Manuel Martos inquieta Amelia Bono en confirmar el rumor sobre el seu nou fill

Manuel ha assumit que la seva relació estarà en boca de tothom

Manuel Martos està acostumat a bregar amb la premsa perquè és fill del cantant més famós del país, així que té experiència. Raphael és un artista reconegut internacionalment i la seva família sap que això genera unes conseqüències. És més, Amelia Bono, nora del músic, està pagant un preu força alt per pertànyer al clan, encara que val la pena.

Manuel Martos ha estat un temps separat de la seva dona, però finalment han arribat a un acord i ara estan millor que mai. Tot i això, l'empresària té les idees clares i sap que hi ha alguna cosa que no tornarà a fer: no vol quedar-se embarassada. I és que, fa uns mesos es va començar a especular amb el rumor i ho va desmentir de forma contundent a les seves xarxes socials.

Fotomuntatge de Manuel Martos i Raphael
Manuel Martos té una relació fantàstica amb el seu pare | Catalunya Diari

«M'he aixecat amb molts missatges privats i al meu mur: no estic embarassada ni ho estaré, ja he cobert la meva quota», escrivia. Així doncs, portar un altre nen al món no entra als plans d'Amelia i gràcies a aquestes declaracions el seu marit ho ha confirmat. El matrimoni està gaudint d'una segona lluna de mel, s'han reconciliat i s'estimen més centrar-se en els nous sentiments.

En Manuel coneix a la perfecció com funciona el món de l'espectacle, de fet ell treballa darrere les càmeres i és un gran professional. Per això ha advertit la seva dona que els rumors no cessaran mai, hi ha aspectes que sempre estaran en boca de tothom. D'aquesta manera, Amelia ha fet un pas endavant per intentar que el públic no cregui que vol ampliar la família.

«Si em veieu més grassoneta, m'alegro perquè sempre em dieu que estic prima, però no estic embarassada», explicava la 'influencer'. Raphael no tindrà cap altre net, de moment s'haurà de conformar amb els que té. Tot i això, ha format una família estupenda i aquest és el seu autèntic èxit: mai ha deixat que la fama s'hi capfiqui en el terreny privat.

Manuel Martos vol protegir la seva dona

Manuel ha confirmat, després de llegir el missatge de la seva dona, que no tindrà un nou fill, però no és l'autèntic problema. El que realment li importa és que la premsa informa de tots els seus moviments, encara que és una cara molt respectada. És educat amb tots els reporters i això juga a favor seu: no hi ha ningú que vulgui fer-li res de dolent.

Primer pla d'Amelia Bono
Manuel Martos coneix les intencions d'Amelia Bono | Europa Press

L'hereu del cantant va anunciar que s'havia separat d'Amelia i van saltar totes les alarmes. Formaven una parella icònica i ningú esperava que estiguessin travessant un mal moment. Per sort han lluitat fins al final i junts han aconseguit recuperar allò que havien perdut: un amor sincer.

Manuel ha treballat moltes vegades amb el seu pare, així que ha tingut l'oportunitat d'acostar-se als millors periodistes. Llavors, les cares més emblemàtiques del món informatiu estan al seu costat, saben que és un home treballador i modest. A més, ha aconseguit grans èxits al llarg de la seva carrera, tot i que la premsa se centri més en la faceta personal.

Manuel Martos és un pare de primer nivell

Manuel Martos té quatre fills i no ha deixat que res li faci perdre el contacte amb ells: ni la feina ni la seva ruptura amb Amelia. El temps que van estar separats els nens amb prou feines van notar cap canvi, tot era normal per a ells. La parella feia moltes activitats en família perquè els petits de la casa no se sentissin incòmodes.

Per la seva banda, la filla de José Bono està inquieta, ja que ha comprovat que tots els seus passos són retransmesos als mitjans de comunicació. Comparteix molts aspectes de la seva vida amb els seus seguidors i certs periodistes aprofiten per descobrir què està fent. Ella també és una persona molt estimada i tothom que en parla ho fa per bé: no té rivals.