Primer pla princesa Elionor

Assenyalen l'estranya malaltia que patiria la princesa Elionor

Elionor intenta amagar la seva situació

Elionor ja gaudeix de les seves vacances en família en algun lloc desconegut. Els quatre membres de la Casa Reial s'amaguen dels fotògrafs i dels curiosos en un lloc on passen desapercebuts. Fa uns quants dies deixaven Palma amb el propòsit d'aconseguir la desconnexió total.

Res a veure amb el que van haver de suportar durant un parell de setmanes a les Illes. Entre compromisos professionals i l'angoixa dels turistes, gairebé no van poder gaudir d'aquells dies de descans. Es van mostrar accessibles, fotografiant-se amb totes aquelles persones que els ho van demanar.

En una de les imatges d'Elionor es va poder comprovar una cosa molt curiosa. Una dona es va acostar a la princesa per demanar-li una fotografia, una cosa davant la qual la noia no es va negar. Amb total normalitat es van fer una selfie.

Es va obtenir una imatge molt propera de la cara de la filla dels reis. D'aquesta instantània se'n pot extreure que, a punt de fer els 17 anys, pateix un problema a la boca. Li falten peces dentals, com recull el diari digital El Nacional.

▶️ Vídeo del dia

Resulta una mica preocupant que a un membre de la Família Reial pateixi un problema de salut d'aquestes característiques. Ja se sap que en els temps que corren la imatge juga un paper essencial. I encara més quan es tracta d'una princesa tan exposada a les càmeres dels fotògrafs.

És estrany que no tractin de posar-hi solució. S'entén que l'absència de dents a certa edat l'única cosa que aconsegueix és deslluir la imatge impecable de la princesa. Alguns experts odontòlegs confirmen la patologia que podria patir.

Imatge de la princesa Elionor.
Elionor té problemes a les seves dents. | GTRES
 

«Elionor pateix una agenèsia hereditària», apunten. Es tractaria «d'una malaltia que consisteix en la inexistència o manca de creixement d'una o més dents». El motiu seria «l'absència de teixit primordial», afegeixen.

Per tant, és un problema que ve de família i que ja haurien patit els seus pares possiblement en el passat. Però això no és impediment perquè l'hereva presumeixi de somriure de tant en tant. Això sí, la majoria de vegades acaba posant amb la boca tancada, possiblement per no revelar aquestes mancances.

Al marge de tot això, el que està clar és que les dues filles dels reis són les més fotogèniques de la família. Saben posar i es mostren amb naturalitat amb la gent, una cosa que mai no van saber fer les seves ties Elena i Cristina.

La princesa i la seva germana van adquirint cada cop més rellevància en les activitats de la institució. La intenció és que amb el temps tinguin més protagonisme a l'agenda de Zarzuela. Sobretot quan els compromisos acadèmics els ho permetin.

Elionor, preocupada pel seu futur

Elionor és conscient que amb els anys les dents es van deteriorant. Ja ho ha pogut comprovar amb el seu pare. Tot i que no és gaire habitual que somrigui, quan obre la boca de manera exagerada ensenya unes dents una mica grogues.

Alguns defineixen aquesta dentadura de mal alineada i poc cuidada, i és que el pas del temps no perdona. El cafè i els mals hàbits resulten perjudicials pel color. En el cas del monarca, almenys se sap que no fuma.

Primer pla de la princesa Elionor amb la mascareta posada
Durant un temps, Elionor va poder amagar-ho. | GTRES
 

La princesa confia que a ella no li passi el mateix. Segueix les recomanacions de la seva mare i cuida tant com pot la seva boca. A més, les visites al dentista també són habituals.

Elionor sap que aquesta manca de peces dentals té solució. Però no sembla preocupar-li en excés en aquests moments. Té altres coses més importants al cap.