David Flores Carrasco

David Flores adverteix a la seva altra mare sobre la ruptura que ho canvia tot

David Flores Carrasco acaba de conèixer una informació important

David Flores Carrasco té com a mare Rocío Carrasco, però fa anys que està separat d'ella i, en certa manera, una altra persona ha ocupat el seu lloc. Aquesta no és cap altra que Olga Moreno, amb qui continua vivint tot i que s'ha separat del seu pare. Una dona per qui sent un gran afecte i per qui es preocupa, així doncs, és conscient que hi ha una informació que l'afecta.

El noi segurament sap que la sevillana està preocupada per la notícia que ha sortit a la llum i que no la deixa indiferent: Marta López, ha trencat amb el seu xicot. Ruptura que podria suposar que necessiti més que mai el suport i l'ajuda d'Olga.

David Flores Carrasco descobreix la separació

El fill d'Antonio David ha sabut que Olga està superant el final del matrimoni gràcies a la família i a Marta. Per això, amb aquesta, que és la seva inseparable amiga des que es van conèixer a Supervivientes, ha estat de vacances a Formentera.

La relació entre totes dues és realment estreta, tot i que López ha estat acusada de 'vendre' la sevillana davant la premsa. Per aquesta raó, la madrastra de David està ara preocupada per la madrilenya. El motiu és que ha sortit a la llum que aquesta ha trencat amb la seva parella actual, Rubén Gaha.

Les darreres setmanes, havien sorgit rumors sobre que la parella no estava travessant el seu millor moment. Ara, ha estat ella la que ha decidit resoldre-ho al programa Ya es verano després que Aurelio Manzano donés l'exclusiva.

Muntatge Marta López i el seu xicot Rubén
Marta López ha reconegut la seva ruptura. | Catalunya Diari

Així, ha dit: «No volia parlar del tema perquè les coses no són definitives. Evidentment, ara mateix, hi ha una separació i ja està. No diré res més per respecte i per tot. I perquè, a més, no sé què passarà. Estic enamorada i crec que ell també ho està. Que hi ha una separació, n'hi ha».

El fillastre d'Olga segur que ha vist, com tots els espectadors del programa, que els col·laboradors han intentat treure més informació a López. També ha pogut observar que ella ha estat força cauta i, per això, només ha afegit: «No vull parlar-ne, però no per res. Moltes vegades s'han dit mentides i, al final, jo soc aquí i en participo i entenc que m'han de preguntar. Però ell no. I la separació no sé si és definitiva».

Tanmateix, ha estat molt més clara en explicar com es troba: «No estic bé. Per part meva, no vull parlar de res més. Ell és meravellós i punt final».

D'aquesta manera, ha reconegut la difícil situació que travessa i que, més que mai, necessita el suport de la seva família i dels seus amics. Entre aquests, hi ha Olga, que no sabem com l'està ajudant, encara que al seu costat no està físicament. No és amb ella a Madrid, perquè és a Màlaga gaudint de la fira amb Rocío Flores.

David Flores Carrasco descobreix l'obstacle que ha tingut la parella

El fill de Rocío Carrasco ha conegut no només la ruptura de Marta i Rubén, sinó que la seva relació sempre ha tingut un obstacle: el fet que al policia se li hagi titllat de caçafamoses. De la mateixa manera, també s'han hagut d'enfrontar a la diferència d'edat. Sí, perquè l'exconcursant de GH és 15 anys més gran que ell.