Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Ana Obregón

Ana Obregón plora en rebre una notícia sobre el càncer que l'obliga a actuar

Ana Obregón s'ha quedat sense paraules

Ana Obregón no ha pogut evitar plorar en assabentar-se de la darrera informació que ha sortit a la llum sobre la malaltia d'Aless Lequio. L'actriu acaba de rebre una molt bona notícia en relació amb la fundació que porta el nom del seu fill.

No hi ha cap dubte que aquests dos darrers anys han estat els pitjors per a l'empresària. Després de la mort d'Aless, a la biòloga li ha costat molt aixecar el cap. Tot i la profunda depressió en què va entrar després de la mort del seu fill, Ana Obregón ha trobat la manera de seguir endavant amb la seva vida. Gràcies a la meditació i a l'ajuda de professionals, l'actriu passa per un bon moment, emocionalment parlant.

Ara, la reina dels posats estiuencs acaba de rebre un dels premis més valuosos de tota la seva trajectòria, i tot gràcies al seu petit.

Ana Obregón no ha pogut contenir les llàgrimes

Ana Obregón s'ha convertit en una de les grans protagonistes de la darrera gala benèfica que el Grup Starlite ha organitzat a la ciutat de Marbella. Gràcies a la tasca solidària i la incansable lluita contra la malaltia que va patir el seu fill en nens i joves, la presentadora acaba de rebre un dels premis més rellevants de la seva carrera professional.

Ana Obregón i el seu fill, Álex Lequio
Ana Obregón ha fet realitat el somni del seu fill. | Catalunya Diari

Des que va morir el seu fill, Aless Lequio, Ana Obregón va prendre la decisió d'involucrar-se en cos i ànima en aquesta causa important. Ara, sembla que tot aquest esforç ha començat a donar els seus fruits. 

El darrer 14 d'agost, Ana Obregón va ser una de les premiades de la Gala Starlite Porcelanosa, celebrada en aquesta coneguda ciutat. Encara que, en tot moment, va intentar contenir-se, no va poder evitar emocionar-se en rebre aquest valuós premi per la tasca que duu a terme a través de la Fundación Aless Lequio.

L'empresària va voler dedicar aquest premi al seu estimat fill i reconeix que va ser ell qui li va ensenyar el significat veritable de les coses. «Moltíssimes gràcies. La veritat és que estic molt emocionada amb aquest premi, encara que no és meu. És el premi del meu fill perquè és ell qui m'ha ensenyat que el significat de la vida és ajudar els altres i ser solidari», va assegurar Ana Obregón, amb llàgrimes als ulls.

«He fet aquesta fundació perquè era el que ell volia», va acabar Ana Obregón davant dels mitjans de comunicació.

Fa uns dies, l'organització d'aquest esdeveniment va anar a les xarxes socials per fer oficial la decisió que havien pres. «Una altra de les premiades de la Gala Starlite Porcelanosa d'aquest any és Ana Obregón. La seva implicació en diferents causes benèfiques i, molt especialment, la seva incansable lluita amb el càncer en joves i nens, a través del treball de recerca de la seva fundació, la converteixen en tot un exemple de cor solidari».

Ana Obregón agraeix aquest reconeixement a les xarxes socials

Només assabentar-se que s'havia convertit en una de les premiades de la Gala Starlite Porcelanosa, Ana Obregón no va trigar a acudir a les seves xarxes socials per agrair a l'organització la seva confiança. El darrer divendres 12 d'agost, la mare d'Aless Lequio va compartir amb tots els seus seguidors d'Instagram aquest moment tan especial.

«Estic emocionada per aquest premi a la solidaritat que rebré aquest diumenge de la Fundación Starlite durant una de les gales solidàries més importants d'Espanya per la seva meravellosa tasca humanitària. No sé per què em premien si, per a mi, el veritable premi és poder aportar el meu granet de sorra a la investigació del càncer, a salvar vides gràcies a la fundació del meu fill, Fundación Aless Lequio, com era el seu desig», va assegurar Ana Obregón a continuació.

«És un honor rebre'l i estic immensament agraïda. Gràcies, Sandra García-Sanjuán Machado (cofundadora del Grup Starlite). Només tu, amb la teva generositat, podries aconseguir una gala tan màgica i solidària», agraïa Ana Obregón.