Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban destapa els 140.000 euros que Jesulín ha negat al nou bebè

Belén Esteban torna a la càrrega contra el seu ex

Belén Esteban segueix tenint molt present Jesulín. Va ser el seu primer gran amor i el pare de la seva filla, i això no es pot oblidar. Amb el pas dels anys, la de Paracuellos ha intentat fer algun tipus d'acostament pensant en el benestar d'Andrea.

Tot feia indicar que tornaria a regnar la calma en una de les famílies més mediàtiques de la televisió. Però l'última exclusiva concedida pel torero i la seva dona a una revista ha tornat a deixar al descobert velles ferides del passat. Havien confessat als seus amics que no hi hauria entrevistes ni que comercialitzarien amb el naixement del petit Hugo.

Però Belén Estaban ha comprovat que això no era del tot cert. La intenció inicial del seu ex i María José Campanario era apartar-se dels mitjans de comunicació durant un temps. Però aquest pensament els va durar només unes quantes setmanes.

Fa uns dies posaven molt feliços a la portada de la revista Hola per parlar sobre els seus 20 anys de matrimoni. Això sí, ni una sola foto del nen nounat. Ara no han venut l'arribada al món del nen, però fa 23 anys el torero i la col·laboradora de televisió sí que ho van fer.

Van aconseguir una quantitat important de diners amb el naixement d'Andrea. Només es va saber que Belén Estaban estava embarassada ja van protagonitzar una exclusiva que va estar molt ben pagada. Admetien sentir-se molt a gust i avançaven que la nena arribaria al món a l'agost.

Jesulín i Belén Esteban fa anys
Belén Esteban, durant la seva relació amb el torero | Europa Press

Uns pocs dies després de donar a llum reapareixien a la publicació posant amb la criatura als braços. Per aquest reportatge fotogràfic van percebre uns 140.000 euros. Una xifra molt elevada que difícilment es pugui veure actualment.

Belén Esteban començava a descobrir que hi havia una manera molt senzilla i ràpida d'ingressar diners. Li va agafar gust a la fama i amb el temps es va anar fent un forat a la televisió.

Alguns experts en premsa del cor sostenen que la xifra que es van poder embutxacar Jesulín i Campanario seria més gran si estiguessin acompanyats. Parlen del doble en el cas que haguessin aparegut amb Hugo als braços. Però des del primer dia tenien clar que havien de protegir la imatge del nen.

No l'exposarien davant les càmeres, i així ho hauria comunicat al seu moment l'odontòloga als seus familiars. Descartava així qualsevol intent d'exclusiva. Tothom pensava que no tornarien a protagonitzar una portada, però només van caldre dos mesos perquè canviessin d'opinió.

Van negociar fins a última hora amb la revista de capçalera. Volien obtenir la quantitat més gran possible de diners per fer un balanç del matrimoni després de dues dècades junts. Només quan els va arribar l'oferta que els va convèncer van decidir continuar endavant.

Belén Esteban valora el gest del seu ex

Belén Esteban valora de manera positiva que el seu ex i l'odontòloga hagin prescindit del nen al posat. Ho considera una postura molt encertada, ja que té la intenció de protegir el menor. Però és una cosa que ella no va fer al seu dia.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Jesulín i la seva dona van posar a una revista i van sorprendre Belén Esteban | Europa Press

Durant l'entrevista que va concedir el torero i la seva dona a Hola parlen del bon moment que travessen. Desmenteixen qualsevol tipus de crisi i esmenten com ha estat d'important el naixement del seu tercer fill. «No podríem haver tingut millor regal per a aquests 20 anys que el bebè», expliquen.

Tot i que no s'ha confirmat la xifra que van poder rebre per aquesta exclusiva, els preus que es comenten ronden els 70.000 euros. La col·laboradora de SálvameMarta López sosté que seria el doble si haguessin posat amb el nen.

Seria llavors, la mateixa quantitat que Belén Esteban va cobrar al seu dia per aparèixer amb Andrea. Una quantitat que s'aproximaria als 140.000 euros.