Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Marta Riesco amb el rostre seriós

Marta Riesco confirma que la reconciliació és imminent i que fa perillar el seu futur

Marta Riesco, sense paraules

Marta Riesco ha seguit, des de la distància, els alts i baixos de la relació entre dues de les persones que coneix molt bé la seva actual parella, Antonio David Flores. La reportera viu una etapa pletòrica al costat de l'ex de Moreno, però no treu ull a la relació d'Ana Luque amb la malaguenya.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores posant en un photocall.
Marta Riesco podria veure perillar la seva relació després de la imminent reconciliació. | GTRES

 

La veritat és que entre l'exdona d'Antonio David i l'exparticipant de Supervivientes 2022 hi ha hagut una forta crisi. I tot per la inacció de Moreno per defensar les evolucions d'Ana Luque al reality estrella de Telecinco.

A Luque la vam conèixer defensant la seva amiga fa un any a la penúltima edició de Supervivientes. Es va convertir en tota una figura mediàtica per les seves respostes espontànies i les converses que va mantenir amb Jorge Javier a plató.

Marta Riesco sap que la reconciliació està a punt d'arribar

Ella era una dona que donava joc als platós. Després de defensar la guanyadora de Supervivientes 2021, la direcció de Telecinco li va proposar un repte. Volien que fitxés per l'edició d'aquest any del reality de supervivència i l'andalusa no s'ho va pensar dues vegades.

Durant el reality, l'amiga d'Olga Moreno va intentar fer-ho tan bé com va poder. Tot i travessar per dificultats, sempre va posar una cara amable i positiva a la seva estada als Cayos Cochinos.

El que sí que va trobar a faltar Ana sobre l'enemiga de Marta Riesco és que la defensés més a plató del que realment va fer.

Marta Riesco enfadada a plató
Marta Riesco no dona crèdit. | Telecinco
 

I és que Olga Moreno amb prou feines va trepitjar el plató de Telecinco. Fins i tot, a les xarxes socials va ser molt poc generosa amb la seva amiga a l'hora de defensar-la.

Així doncs, una vegada que Ana Luque va ser expulsada del reality va oferir una entrevista en què va sorprendre tothom amb unes declaracions que deixaven en molt mal lloc la malaguenya.

Marta Riesco s'assabenta que totes dues han pogut arreglar-ho

«Estic molesta. Defenses Kiko Matamoros i no dius res de la teva amiga que ha fet de tot? Olga no va estar a l'altura i jo sí que ho vaig estar quan vaig anar a defensar-la». Així la sentenciava Ana Luque en una exclusiva que reflectia com estava de molesta amb la seva amiga.

El cas és que, des d'aquella polèmica entrevista, totes dues no s'han tornat a veure. Fins i tot, la seva mala relació ha anat més enllà, ja que tampoc no s'han enviat cap missatge per WhatsApp.

Fotomuntatge d'Ana Luque i Olga Moreno
Fotomuntatge d'Ana Luque i Olga Moreno. | CatalunyaDiari
 

El que sí que està clar és que públicament encara no s'han vist durant aquest mes que ha transcorregut des que va acabar Supervivientes 2022. Això sí, fa uns quants dies, tot sembla haver canviat. I és que a totes dues se les va veure, en un mateix lloc, gaudint de l'estiu en companyia dels seus millors amics i familiars.

Una de les grans festes de l'estiu andalús, la Fira de Màlaga, podria haver-les ajuntat en alguna de les casetes. Sí que se sap que han estat cadascuna per la seva banda, segons les fotografies que han publicat als seus respectius comptes d'Instagram.

Una relació que es va tallar de soca-rel per culpa de Supervivientes

Més concretament, Ana ha gaudit del millor de la Fira de Màlaga amb el seu marit. També ha passat temps amb Alejandro Nieto i Tania Medina, mentre que Moreno ho ha fet amb diversos familiars.

A l'ex d'Antonio David l'hem pogut veure amb Rocío Flores, el seu germà David i amb la filla que té en comú amb l'exguàrdia civil, Lola.

Caldrà esperar per veure si algun dia d'aquesta setmana tornen a coincidir a la Fira de Màlaga i, per fi, solucionen els seus problemes.