Ana María Aldón

Ana María Aldón convenç a una persona especial d'allunyar-se d'Ortega Cano

Ana María Aldón s'ha reunit amb algú molt important

Ana María Aldón i Ortega Cano continuen travessant una de les etapes més difícils del seu matrimoni. Des de fa mesos fa que es parla de rumors de crisi i ruptura entre ells i la situació sembla que cada vegada és més complicada. No només ella està allunyada del seu marit, sinó que li ha demanat a algú més que adopti aquesta mateixa postura.

Ens estem referint que la gaditana ha sol·licitat a la seva filla que tampoc tingui gaire contacte amb el torero. Vol que es mantingui allunyada de la 'guerra familiar'.

Ana María Aldón es reuneix amb la filla

La dissenyadora està patint moltíssim pel problema sentimental que travessa amb Ortega Cano. Va ser provocat perquè no comparteixen plans, perquè ell no li dona el seu lloc i pels conflictes amb familiars del torero. Aquesta situació l'ha portada a requerir ajuda psicològica i, fins i tot, a recloure's a casa seva.

No obstant això, segons el que ha revelat el portal Algo pasa TV, les coses han canviat. Ana María ha decidit, segons un testimoni, tornar a sortir al carrer i ho ha fet per reunir-se amb les dues persones més importants de la seva vida: el fill que té amb el seu marit i la seva filla Gema.

Gema Aldón
Ana María Aldón ha eixit de casa seva per reunir-se amb la seva filla Gema. | TELECINCO

Aquesta trobada, segons aquest mitjà, ha tingut lloc en un ambient molt agradable. Segons la font afirma: «semblaven molt feliços, era una bona estampa. Es van ficar al Bar El Arquillo, es van demanar la seva cerveseta i van estar xerrant…». Una reunió en què, pel que sembla, es rumoreja que Aldón hauria demanat a la seva primogènita que s'allunyés del torero. En concret, que no s'hi refereixi públicament i que no es posi pel mig en la difícil situació familiar per no sortir-ne afectada.

La testimoni ha relatat, a més, que «en el moment que es van adonar que tothom els estava veient, es van ficar cap a dins. Jo, la veritat, no la vaig veure ni trista ni lenta, al revés, la vaig veure maquíssima, molt bé».

Qui sembla que no està més tranquil és el seu marit. En les últimes hores ha protagonitzat una picabaralla al carrer amb la premsa. S'ha mostrat tan tens amb un reporter que li ha dit: «Aneu-vos-en a pastar fang!».

Ana María Aldón, un nou escàndol

La gaditana, segons aquest mitjà, està millorant a poc a poc i està més relaxada, però els seus nervis podrien tornar a crispar-se. El motiu és que es podria publicar ben aviat un àudio de la discussió recent que ha tingut amb Gloria Camila, la filla d'Ortega.

A Socialité és on s'ha revelat que una veïna de la casa del torero hauria gravat aquesta baralla, que va tenir lloc al pati del domicili. Es va produir perquè Ana va arribar a la seva residència i es va trobar la jove, a qui se li havia demanat que no es fiqués en el problema conjugal. Li va molestar la presència d'aquella i el fet que no l'avisessin que hi era, per la qual cosa va sorgir la baralla verbal entre totes dues.

Segons José Antonio Avilés, que ha sentit l'enregistrament, ha explicat que «es diuen de tot. Són tan fortes les seves paraules que, si ens sorprèn quan Gema anomena porqueta a Glòria, ara més encara. Per aquí van els trets».