Primer pla de Manuel Díaz, El Cordobés, somrient

Manuel Díaz assumeix que la casa està buida perquè ella està il·lusionada amb un altre

El torero està sent testimoni de les luxoses vacances de la seva exdona, Vicky Martín Berrocal

Com la resta de famosos del nostre país, Manuel Díaz 'El Cordobés' està tenint un estiu de somni. Això sí, s'està prenent aquesta temporada de manera més relaxada, ja que ha optat per romandre a Espanya en comptes de viatjar d'una banda a l'altra.

Tot i que ha passat la major part del temps a casa seva, no s'ha descuidat d'aprofitar els dies assolellats i de calor per desplaçar-se fins a la platja. I encara que està vivint un estiu tranquil, Díaz tampoc ha volgut desprendre's de la seva professió, ja que fa poc va reprendre la seva passió després de patir diversos problemes de salut.

Mentre que el torero ha preferit unes vacances més tranquil·les, la seva exdona, Vicky Martín Berrocal no ha parat constantment de fer les maletes perquè està recorrent diversos llocs aquests mesos. En aquesta ocasió, ha posat rumb a França amb una persona molt especial per a ella.

Pla general de la dissenyadora Vicky Martín Berrocal
La dissenyadora està tenint una infinitat de plans aquest estiu | GTRES

Manuel Díaz descobreix amb qui se n'ha anat de vacances la seva exdona

Sens dubte, Manuel Díaz 'El Cordobés' sap que està vivint un estiu atípic en comparació de la resta de famosos de la seva talla. Tot i això, la mare de la seva filla, Vicky Martín Berrocal, no ha perdut ni un segon a aprofitar aquests mesos d'estiu per organitzar unes vacances autènticament luxoses.

Després de la seva ruptura amb el portuguès Joao Viegas, tot indica que l'empresària s'ha mantingut ocupada a viatjar constantment al costat del cercle més íntim d'amics i familiars.

Turquia, Itàlia, Menorca i Canes han estat uns dels tants llocs que ha inclòs la socialité a la seva agenda. Això sí, tampoc han pogut faltar passar uns dies a la seva ciutat natal, Huelva, on també l'ha acompanyat la seva filla Alba Díaz.

«No canviaria aquests dies al teu costat per res del món. Tampoc canviaria el destí, sé què significa Punta Umbría per a tu. No se m'oblidarà aquest viatge mai, quines rialles, quines converses, quina manera de gaudir de la nostra companyia...», li dedicava la 'influencer' a la seva progenitora.

«En definitiva, agraeixo aquests dies al teu costat, sempre són necessaris i em fan molt bé. T'estimo, mare», tancava la filla de Manuel Díaz. Després d'aquest temps que ha passat amb la noia, Vicky Martín, novament, ha posat rumb a un altre destí totalment diferent.

Com s'esperava, no ho ha fet sola perquè Vicky Martín Berrocal ha gaudit de la companyia de la seva estimada amiga Eugenia Martínez de Irujo a St. Tropez (França). Totes dues han fugit del país i s'han refugiat a la costa francesa.

«Amigues, m'encanta tant que hàgiu vingut», escrivia l'empresària amb una foto al costat d'Eugenia i una altra amiga en comú. Totes juntes han gaudit dels millors plats de la ciutat, així com els seus emblemàtics carrers.

Com es pot comprovar bé, no només les uneix una amistat tan forta, sinó també el gust per a la moda. I és que totes tres han optat per lluir de blau. Mentre que Vicky Martín Berrocal i la seva amiga presumien portant un vestit blanc amb quadrats del color de l'oceà, Eugenia Martínez de Irujo s'ha decantat per unes ratlles.

Sens dubte, una vestimenta summament acord amb l'estiu i per on es trobaven: la costa francesa. D'altra banda, la trobada es va allargar perquè van anar a una exclusiva festa que se celebrava davant del mar al 'Shellona Beach Club'.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil amb una storie de Vicky Martín Berrocal
Captura dels 'stories' d'Instagram de Vicky Martín Berrocal al costat d'Eugenia Martínez de Irujo | Instagram

L'estiu de soltera de Vicky Martín Berrocal

No hi ha dubte que Manuel Díaz és conscient del bon estiu que està vivint la seva exdona malgrat la seva recent ruptura amb el portuguès. I és que el mes de febrer passat sortia a la llum la sorprenent notícia que anunciava que tots dos havien decidit posar fi a la seva relació després de tres anys junts.

Ara, vivint el seu primer estiu de soltera, la dissenyadora ha preferit mantenir la seva ment ocupada viatjant d'un lloc a l'altre i gaudint d'aquesta temporada de calor.

Això sí, Vicky Martín sap que encara li queda un gran estiu al davant, de manera que ens és inevitable preguntar-nos quin serà el seu pròxim destí. Triarà de nou una de les ciutats del nostre país o preferirà anar-se'n a l'estranger?