Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Mario Vaquerizo amb el rostre seriós

Mario Vaquerizo marxa de casa i Alaska explica com pretén superar la situació

Mario assegura que ho té molt clar

Mario Vaquerizo ha decidit fer les maletes i se n'ha anat de casa. I és que el marit d'Alaska no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de prendre aquesta decisió tan important.

Aquesta parella ha esdevingut una de les protagonistes indiscutibles d'aquest estiu, i no precisament per la gira de concerts. Fa unes setmanes, un usuari de Twitter va col·locar aquests dos artistes al punt de mira en preguntar per la seva situació sentimental.

Mario Vaquerizo
Mario Vaquerizo ha pres una decisió | ARCHIVO

Després d'aquest polèmic missatge, diversos mitjans de comunicació van decidir anunciar la seva ruptura en entendre que les paraules d'aquest internauta eren reals. Com es podia esperar, Mario Vaquerizo i la seva dona no van trigar a sortir, públicament, a desmentir aquesta informació.

«No entenc d'on surten aquestes mentides, això és algú que no sap què escriure i s'ho inventa. No cal fer cas d'aquestes coses», va assegurar Alaska al portal de notícies Chic.

Ara, Mario Vaquerizo ha decidit abandonar la llar familiar per una bona causa. I és que, segons ha explicat la vocalista de Fangoria, la recta final de l'estiu promet ser moguda.

Mario Vaquerizo ha pres una decisió

Mario Vaquerizo té molt clar que una de les coses més importants per a ell és la seva carrera professional. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'agafar totes les coses per anar, juntament amb la seva dona, a un dels festivals més importants del nostre país.

Aquest mateix dimarts, 16 d'agost, tots dos artistes tenen una cita molt especial amb tots els seus fans al Concert Music Festival, celebrat a la ciutat de Chiclana (Cadis). «Aquest és un concert que havíem d'haver fet el 2020, però que es va suspendre per la pandèmia, estem molt agraïts amb el festival per haver-lo recuperat», ha assegurat Olvido durant la seva entrevista per al Diario de Cádiz.

Mario Vaquerizo i Alaska posant junts
Mario Vaquerizo i la seva dona se'n van de concert | GTRES

«Hi serem Fangoria , Nancys Rubias i La Casa Azul . Què et puc dir? Tots som família», van assegurar Mario Vaquerizo i Alaska, molt emocionat per la seva pròxina actuació.

Per la seva banda, l'escriptor ha assegurat que el seu espectacle estarà basat, principalment, en el seu pròxim àlbum, Orquesta Nancy, que recopila totes les versions dels artistes predilectes de la banda. «Hi haurà diversió, bones cançons, bon vestuari i bona actitud».

No hi ha dubte que per a aquest sòlid matrimoni aquesta cita és una de les més importants de tot l'any. «Estem encantats de repetir. És un festival molt còmode per als grups i també per al públic», ha assegurat la dona de Mario Vaquerizo.

«Estem molt feliços de tornar a un festival com el Concert Music Festival , ens agrada molt la seva proposta variada i múltiple. A més, s'està convertint en un dels festivals més capdavanters nacionalment», ha deixat molt clar Mario.

Mario Vaquerizo i Alaska revelen els seus pròxims projectes

A més de parlar del seu pròxim concert, Mario Vaquerizo i 'la reina de la Movida Madrileña ' han tingut temps per comentar amb aquest diari gadità els seus nous projectes musicals.

El vocalista de Nancys Rubias ha assegurat que el retorn de la seva banda és més a prop del que pensem. «El disc sortirà entre l'octubre i el novembre, però aquest estiu estem aprofitant la gira per presentar-lo i anar escalfant motors», ha assegurat el periodista «Hem fet ja 16 concerts i encara ens en queden uns vint més fins al final de l'estiu. La gent està reaccionant molt bé».

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska posant junts a un photocall
Mario Vaquerizo i la seva dona revelen els seus plans | Europa Press

Al seu torn, Olvido ha volgut fer un repàs per les seves darreres estrenes musicals. «El 2020, vam presentar el disc d'Extrapolaciones y dos respuestas, la segona part del que vam llançar el 2019 per celebrar els 30 anys a la música».

«Des de llavors, hem tret dos discos més, dos EP més, Existencialismo Pop i Edificaciones paganas . Ara, en sortirà un tercer a l'octubre, Ex Profeso, que tanca aquesta trilogia després de l'aturada del 2020».