Primer pla de Patricia Pardo posant a un photocall

Telecinco deixa sense paraules Patricia Pardo amb el nou fixatge que ningú esperava

Patricia Pardo es queda sense paraules

Patricia Pardo ha estat la presentadora titular d'El programa de Ana Rosa des que la veterana periodista madrilenya s'apartés de la televisió el mes de novembre passat.

La companya de Patricia Pardo ho va fer així després que, de manera inesperada, li diagnostiquessin un càncer de mama pel qual ha hagut d'absentar-se nou mesos.

La realitat és que falten poques setmanes perquè es produeixi la tornada d'Ana Rosa Quintana, però ella no té pressa per tornar a la televisió.

Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa'
Patricia Pardo ja coneix la nova presentadora de Telecinco. | CatalunyaDiari
 

No ho fa perquè sap que el programa està en bones mans des que va abandonar Telecinco de manera forçada. I és que Ana Rosa va deixar a càrrec del matinal que presenta des de fa més de 15 anys Patricia Pardo i Ana Terradillos.

Patricia Pardo es queda sense lloc després de la nova incorporació

Parlem de dos professionals àmpliament experimentades i que han deixat el llistó molt alt d'un espai matinal que no se n'ha ressentit després d'aquella trista notícia.

A Patricia Pardo, que fins a l'any passat era una de les presentadores suplents de l'espai, era habitual veure-la durant els mesos d'estiu. La veritat és que sempre estava a l'altura de les circumstàncies quan es posava davant d'una càmera.

Els directius de Telecinco tenien clar que havia de ser la substituta d'Ana Rosa Quintana. Però el cas és que hi ha hagut un canvi durant les últimes hores que provocarà l'absència de Patricia Pardo durant almenys un mes.

Patricia Pardo ja s'ha assabentat de qui serà la seva substituta

I és que Telecinco ha volgut donar-li una oportunitat durant les pròximes setmanes a una nova presentadora. Una professional que, tot i no ser coneguda pel gran públic, ja ha passat per altres televisions, com ara Telemadrid.

Patricia Pardo en un plató de televisió
Patricia Pardo ja té substituta durant les seves vacances d'estiu. | Telecinco
 

El programa del verano, l'espai informatiu i d'entreteniment que substitueix El programa de Ana Rosa a l'estiu, ha canviat de manera inesperada de presentadora.

Ha estat un any realment dur per a tot l'equip del matinal de Telecinco i ja els tocava un merescut descans. Després que Patricia Pardo anunciés que se n'anava de vacances, la productora, Unicorn Content, ha apostat pel planter de periodistes que té en nòmina.

De fet, la cadena de Fuencarral ha anunciat que Beatriz Archidona serà la nova presentadora durant el pròxim mes.

Beatriz Archidona, nova presentadora d'El programa del verano

Estem parlant d'una periodista veterana que entén de temes polítics i econòmics d'anàlisi i que ara substituirà Patricia Pardo.

Captura de Beatriz Archidona presentant 'El programa del verano'.
'El programa del verano' ja té nova presentadora, Beatriz Archidona. | Telecinco
 

«Us deixo a les millors mans, amb la meva companya Beatriz que és una dona bellíssima, ja ho saben vostès. La coneixen des de fa molts anys. És una professional extraordinària. Només ho intueixen, però jo crec que el millor encara ha d'arribar», afirmava Patricia Pardo abans d'anar-se'n de vacances fa uns dies.

«Només espero que ho gaudeixis i ho aprofitis. Que aquesta és la millor escola i et desitjo el millor, que brillis com tu saps», ha dit Patricia Pardo.

La veritat és que Beatriz Archidona ha treballat a Telemadrid. A l'autonòmica madrilenya, la noia ha substituït també a l'estiu una altra periodista, María Rey, al capdavant del programa matinal 120 minutos.

Veurem si la bona feina d'aquesta nova cara d'El programa del verano l'ajuda a mantenir-se a la plantilla de cara al nou curs. O és només una feina puntual.