Muntatge fotogràfic de Yulen Pereira i Anabel Pantoja a Supervivientes

Yulen Pereira confessa a Anabel que ja no és benvinguda: «No li convé»

Yulen Pereira posa en perill la seva carrera esportiva

Yulen Pereira podria estar posant realment en perill la seva carrera com a esportista professional. Des de l'entorn de l'esgrimidor ja l'haurien advertit del descontentament que tenen amb ell. I d'això responsabilitzen, en certa part, Anabel Pantoja.

La Federació Espanyola d'Esgrima censura el seu compromís escàs. Les últimes setmanes ha deixat d'entrenar i tampoc no segueix un règim ni es cuida. El seu estil de vida no s'ajusta precisament al que hauria de portar una persona que aspira a uns Jocs Olímpics.

Tant la família de Yulen, com des de l'organisme federatiu, insisteixen en el mal que li està provocant la neboda de la tonadillera. Asseguren a Informalia que «o reprèn els entrenaments com més aviat millor o no formarà part de l'equip que competirà a les Olimpíades del 2024». Lamenten que s'hagi acostat a la coneguda col·laboradora de televisió.

La seva companyia li impedeix seguir unes normes tan estrictes com les que exigeix l'esgrima. A ella li agrada molt la nit i la vida social, cosa que, de moment, és incompatible amb la carrera d'un esportista d'elit. «S'està deixant arrossegar per un camí que no li convé gens ni mica», indiquen preocupats.

El president de la Federació, José Luis Abajo, més conegut com a Pirri, ja va criticar que participés en Supervivientes. Durant el reality va haver de posar a prova diverses vegades el seu organisme, amb moltes jornades de dejuni i mala alimentació. Explica que «òbviament està maltractant el seu cos, cosa que per a l'esport està contraindicat».

Primer pla de Yulen Pereira.
La participació de Yulen Pereira en els Jocs Olímpics està en perill. | Mediaset

Continua dient que «ha perdut un munt de massa muscular, fa mesos que no s'entrena i trigarà a recuperar-se». Tot això amb els Jocs Olímpics de París a l'horitzó. Diu que no sap «què li passa pel cap, la veritat».

Yulen Pereira tenia moltes esperances posades en aquesta cita olímpica. Sabia que era un dels candidats a aconseguir una medalla. Això sí, confia arribar a temps per als Jocs, que se celebraran entre el 20 de juliol i l'11 d'agost del 2024. Des que sortís del reality gairebé no s'ha exercitat. Ha estat més pendent dels programes de televisió i de les revistes, sense parar atenció al seu descans i alimentació.

L'última notícia que se sap de la parella és que havien acudit a Egipte per gaudir d'uns dies de vacances. Durant el camí han pogut tenir algun enfrontament, com recollien dies enrere alguns mitjans. El fort caràcter de la influencer ja es deixava notar.

També ha sortit a la llum la intenció d'Anabel d'ajudar econòmicament el seu xicot perquè munti una escola d'esgrima a Madrid. No seria la primera vegada que exercís de mecenes. En el passat també va donar suport al seu exmarit Omar perquè obrís una escola de surf.

Yulen Pereira preocupa la seva família

Yulen Pereira ha vist com la família també es preocupava per la seva situació. Des del primer instant van intentar que es distanciés d'Anabel Pantoja i el seu entorn, però ell va optar per fer cas omís.

Anabel Pantoja, Yulen Pereira, Tania Medina i Alejandro Nieto en un concert
Anabel Pantoja i Yulen han estat a El Puerto de Samta María'amb els seus companys | INSTAGRAM (@YULENPEREIRA)

Es declara molt enamorat de la seva xicota i tenen previst donar-se una oportunitat. Alguns consideren que és una simple aventura d'estiu que durarà molt poc de temps. Tot just, els donen unes setmanes junts.

El pare de l'esportista, Manuel, que va ser campió del món d'esgrima el 1989 i que és qui l'entrena, està preocupat. Ha traslladat als seus familiars el seu malestar per l'actitud del jove. Ignorà completament tots els seus consells i no ha tornat a entrenar com li havia recomanat.

Yulen Pereira prefereix gaudir de la fama i la popularitat que li ha atorgat Supervivientes. La seva intenció és treure-li el màxim partit possible a aquesta etapa.