Primer pla de Roberto Leal.

Roberto Leal, impactat en veure què ha passat a casa mentre estava fora del país

Roberto Leal ha passat unes vacances idíl·liques a Maldives

Roberto Leal ja està preparat per tornar a la rutina, malgrat que encara queden un parell de setmanes perquè l'agost digui adeu. El presentador de Pasapalabra ha tancat aquest 2022 una temporada d'èxit televisiu al capdavant del programa més vist de la televisió.

No ho és en termes absoluts, però si se situa en les primeres posicions dels rànquings, a més de comptar amb molts minuts d'or.

Leal sap que la marca Pasapalabra té molta força per si mateixa. Per aquest motiu, quan va acceptar agafar el relleu de Christian Gálvez al capdavant de l'espai sabia que era una operació de risc. Si alguna cosa que ja funciona s'enfonsa amb la teva arribada, encara que no siguis el culpable directe, seràs assenyalat com a tal.

Leal, home de reptes, va assumir l'aventura i el resultat no pot haver sortit millor. El programa ha millorat les seves dades d'audiència amb el canvi de canal i de presentador.

Per celebrar aquest èxit, que vol continuar tenint durant la nova temporada que començarà ben aviat, el presentador s'ha donat un bon caprici. Ell i la seva dona, Sara Rubio, han passat uns dies Maldives, al paradís.

Roberto Leal viu unes vacances de somni

Roberto Leal i Sara Rubio es van casar el 2015. Es van conèixer treballant a la televisió i al cap de poc temps es van donar el 'sí, vull' per tres vegades. Ho van fer a Las Vegas, a Berzosa de Lozoya i l'endemà, a Valdemorillo, amb la festa corresponent.

La parella té dos fills, Lola, de cinc anys, i Leo, d'un. Els nens s'han quedat a Madrid, i Roberto i Sara s'han escapat fins a Maldives.

El viatge a aquesta paradisíaca part del món l'han pogut seguir gairebé en directe els seguidors de Roberto. No sabem si deu haver gaudit molt de relax i de desconnexió, ja que les seves publicacions en xarxes han estat constants, amb desenes de posts i stories.

Roberto ha presumit, amb la simpatia que el caracteritza, de jacuzzi, esmorzar flotant a piscines idíl·liques o platges infinites. També l'hem pogut veure navegant, a l'aeroport o amb una armilla salvavides, nedant entre taurons. Un bungalow de luxe, bufets de menjar interminables o passejades amb bici, han estat altres de les activitats de què ha gaudit la parella.

Ha estat una setmana de somni i felicitat de què han gaudit Roberto i Sara sense els seus fills, que s'han quedat a Madrid.

▶️ Vídeo del dia

Roberto Leal es troba una sorpresa en arribar a casa

Roberto Leal sap que el que és bo sempre té un final i l'hora del retorn a casa ja ha arribat. D'una banda, era una cosa del que tenien ganes, ja que malgrat haver-ho passat fenomenal durant aquest temps, trobaven a faltar els petits.

El que no podien esperar és el que s'han trobat en arribar a casa. Un bonic i senzill cartell fet amb cartó els donava la benvinguda. Un cor amb el nom dels seus fills i una lletra negra i vermella, suposem que escrita per Lola.

«No hi ha millor comiat que la més bonica de les benvingudes», ha escrit Roberto. Sens dubte, que els teus fills t'esperin a casa ansiosos per la teva arribada després de dies sense veure'ls és una sensació fins i tot millor que la de prendre el sol a l'Índic.

Després d'aquest estiu tan especial, Roberto Leal està preparat per tornar a la rutina. Aviat s'incorporarà als enregistraments dels nous programes de Pasapalabra per triomfar una temporada més amb el concurs més seguit de la televisió.