Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce, dolgut en descobrir què l'espera per la notícia del seu fill

Enrique Ponce sap que el seu entorn no confia del tot en Ana Soria

Enrique Ponce és un mestre per a les noves generacions de toreros, i ha esdevingut el seu referent gràcies a la seva tenacitat. Sempre ha cridat l'atenció de la premsa, però des que es va separar de Paloma Cuevas,  s'ha convertit en una cara molt popular. No obstant això, no se sent còmode sent protagonista i la seva situació ha empitjorat des que es va assabentar que la seva exdona ha estat relacionada amb el cantant Luis Miguel.

Enrique Ponce està molest perquè hi ha mitjans internacionals que han posat en dubte Ana Soria, la noia que li va robar el cor. Comparteix la seva vida amb ella des de fa uns anys i el temps ha demostrat que la relació va de debò, que s'estimen de debò. De fet, s'ha especulat molt amb un suposat embaràs de la jove, tot i que les circumstàncies fan desaparèixer tota mena de dubte.

Primer pla d'Ana Soria amb ulleres de sol
Enrique Ponce està al corrent de tots els rumors | GTRES

Enrique ha assumit que tothom parlarà de la notícia del seu nou fill durant molt de temps, tot i que no està confirmada. De moment, no s'ha pronunciat i ningú sap si vol ampliar la família, però molts mitjans asseguren que sí que hi està disposat. Ana Soria, d'altra banda, es va veure obligada a parlar amb el diari La Razón per desmentir que estigués embarassada, ja que no és una cosa que entri als seus plans.

Enrique està dolgut perquè s'ha tornat a parlar del tema i no sap què fer per desmentir-ho, sembla que la seva estratègia no ha servit. Ha optat per guardar silenci i el temps li ha donat la raó, però no n'hi ha hagut prou. El torero sap que l'espera una època convulsa perquè ara els periodistes internacionals també tracten l'assumpte.

El portal TVnotas ha entrevistat una persona que té relació amb l'exmarit de Paloma i assegura que està molt dolgut. Suposadament, no entén que Luis Miguel, que era íntim amic seu, hagi començat una presumpta relació amb ella. És un rumor de què fa temps que es parla, tot i que ni la dissenyadora ni el cantant ho han confirmat.

Enrique Ponce sap que no pot tenir secrets

Enrique s'ha guanyat el respecte del públic perquè ha marcat unes línies vermelles que no es poden creuar per cap motiu. Ara ha sortit que, en un futur, tindrà un fill amb Ana Soria. De fet, es va explicar que havia deixat de torejar per aquest motiu. No és així, simplement es va retirar perquè volia apartar-se del focus i gaudir de la seva nova relació.

Primer pla d'Enrique Ponce amb el rostre seriós
Enrique Ponce s'ha centrat en Ana Soria | GTRES

Ponce sap millor que ningú com funciona el món de l'espectacle i ja s'espera que li ve una etapa controvertida. A TVnotas, han situat Ana al punt de mira perquè una font insinua que la jove va començar massa aviat amb el torero. Dona a entendre que per culpa seva va posar fi al matrimoni de Paloma Cuevas, dada que no està demostrada.

Aquesta font assegura que Enrique està indignat perquè Luis Miguel era amic seu i perquè ara podria haver començat una mena de relació amb Paloma. «Diu que sortir amb les dones o exdones dels amics no es fa, que no és correcte. Li sembla una baixesa i una falta de codi d'honor que Luis Miguel estigui sortint amb la seva ex i que es deixin veure junts passejant».

Enrique Ponce entén que els rumors creixin

Enrique ha assumit que el seu primer fill, quan hagi de venir, serà famós des d'abans de néixer perquè ja en parlen. Les teories s'han disparat des que la seva exparella ha estat assenyalada per passar molt de temps amb Luis Miguel. En el mitjà esmentat anteriorment, no asseguren que siguin parella, però sí que diuen que s'estan coneixent bé.

«Els amics no asseguren que Micky i Paloma siguin parella, però sí que han tingut cites i Luis Miguel és sempre a la finca de Paloma. Enrique sospita que, des de fa temps, entre la seva ex i Micky hi havia alguna atracció. La dissenyadora i el cantant es coneixen des de nens gràcies a la tauromàquia», comenta una font.