José Fernando Ortega

José Fernando Ortega assumeix que el final s'apropa i es prepara per al pitjor

José Fernando admet que la situació està descontrolada i el final serà imminent

José Fernando Ortega veu des de la llunyania del centre psiquiàtric on resideix fa un temps que la situació familiar és complicada.

La crisi matrimonial que travessen José Ortega Cano i Ana María Aldón està lluny d'acabar i sap que en qualsevol moment el matrimoni es podria trencar per sempre.

José Fernando desitja poder sortir del centre per estar a prop del seu pare. I és que el torero arrossega una salut malmesa i tant José Fernando com la seva germana Gloria Camila estan més atents que mai al que li pugui passar.

José Fernando Ortega sap que és qüestió de temps

Tot i que la jove entrarà d'aquí a unes setmanes al nou reality de Telecinco, Pesadilla en el paraíso, la colombiana està pendent de la salut del seu pare. Encara que estigui lluny durant uns mesos, no deixarà de pensar en les dificultats que està passant amb Ana María Aldón.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Ortega Cano amb el seu fill, José Fernando Ortega. | Europa Press
 

Estarà incomunicada en una casa ubicada a l'àmbit rural. No podrà saber res de les evolucions d'aquest serial anomenat crisi matrimonial entre Ortega i Ana María.

La principal por de José Fernando i de la seva germana Gloria Camila és que la ruptura definitiva es produeixi mentre que la jove és dins del reality.

José Fernando, preocupat per la seva germana després de les seves paraules

«No em perdonaria no haver estat al seu costat si li passa alguna cosa», ha revelat la colombiana a una amiga molt propera.

▶️ Vídeo del dia

Ella entra al concurs sent conscient que això podria passar i «no estar amb ell en aquell moment seria fallar-li». Així ho exposa a un conegut diari digital una persona molt propera a la filla d'Ortega Cano i Rocío Jurado.

Aquesta mateixa amiga revela que la germana de Rocío Carrasco tem alguna cosa d'Ana María Aldón. Té por que, aprofitant que la noia estarà lluny del seu pare, «comenci a fer maniobres que no beneficiïn el torero».

Fotomuntatge de José Fernando i Gloria Camila.
José Fernando, inquiet després de les paraules de Gloria Camila. | CatalunyaDiari
 

Després de tot el que ha passat els últims mesos, «Gloria no es refia d'Ana. Han passat coses molt greus, però almenys ella estava per parar-li els peus i per aconsellar el seu pare. Ara no hi serà i no sap què pot passar».

Alhora, s'afegeix «l'assetjament que està rebent per part de Sálvame». El cercle pròxim al torero està preocupat per «l'estat límit a què l'estan portant des del programa de Jorge Javier».

«La seva salut no està per suportat aquestes situacions extremes, i esperem que no hàgim de lamentar cap disgust».

Gloria Camila deixa de banda el seu pare en el pitjor moment

Sens dubte, aquest és el maldecap més gran de la germana de José Fernando. I és que li preocupa que el seu pare s'alteri quan li pregunten els reporters de premsa.

Gloria Camila i Ortega Cano
Gloria Camila deixa de banda Ortega Cano. | CatalunyaDiari
 

«Ella li demana que no s'alteri, que no respongui als seus atacs i que els ignori. Però durant la seva estada al reality no podrà aconsellar-lo i, a sobre, no sabrà què passa fora».

Gloria Camila estima el seu pare com ningú al món. Sap que el torero la necessita en aquests moments i que li toca donar-li suport com va fer el torero amb ella fa anys.

La germana de José Fernando creu que tot això no estaria passant si Aldón no hagués deixat caure que el seu matrimoni estava passant un mal moment. Ara la jove se'n va a un reality. I quan surti es pot trobar que tot està pitjor que abans de marxar.