Gema López

Gema López preocupa en insinuar que l'accident s'ha produït per les addiccions

Gema López té molta informació sobre un dels personatges del moment

Gema López és una de les periodistes més intrèpides i rigoroses dels que treballen actualment a Telecinco. Reportera incansable, Gema va començar com molts dels seus companys, al carrer, amb el micro a la mà,  perseguint famosos per aconseguir la millor declaració.

Ja als seus inicis, després d'un breu pas per informatius generalistes, Gema es va especialitzar en la premsa del cor. La seva cara es va fer popular com a col·laboradora als programes de Nieves Herrero, Terelu Campos o Ana Rosa Quintana.

Es va fer famosa amb ¿Dónde estás corazón? i ha consolidat la seva reputació amb Sábado Deluxe i Sálvame , dos dels programes estrella de Telecinco. Acostuma a tenir molt bones fonts i a donar informació contrastada i, tot i que ha tingut alguna relliscada, com la notícia que Isabel Pantoja havia desheretat els seus fills, Gema és força fiable.

Ara que hi ha un personatge tan famós com Ortega Cano al punt de mira, les revelacions de Gema López sobre un dels episodis més polèmics de la seva vida cobren especial importància.

Gema López explica el perquè de l'accident d'Ortega Cano

Gema López, com molts dels reporters del cor, valen més pel que no diuen que pel que sí que diuen. Tenen accés a moltes fonts i coneixen els detalls més significatius de les històries que s'expliquen a la televisió.

Ara ha estat Rociito la que ha tornat a posar el focus a l'accident de cotxe que va tenir Ortega Cano i que va suposar la mort de Carlos Parra. El dia 28 de maig del 2011, el torero conduïa el seu vehicle cap a les 22:30 de la nit, tornant a Yerbabuena.

Va envair el carril contrari i va envestir el vehicle en què circulava Carlos Parra, que va perdre la vida a l'accident. Ortega també va resultar ferit de gravetat i va estar un mes a la UCI. Va ser donat d'alta i llavors es va saber que conduïa a més velocitat de la permesa i amb una taxa d'alcohol a la sang que triplicava el permès. Després d'un llarg judici, finalment va ser condemnat a dos anys i sis mesos per un delicte d'homicidi imprudent i de conducció temerària.

Rocío Carrasco i Ortega Cano
Gema López segueix atentament les revelacions sobre els suposats problemes que fa anys que arrossega Ortega Cano | Telecinco-Gtres

Gema té accés a molta informació sobre això. Ara cobra especial importància un vídeo en què detalla exactament què va fer Ortega Cano aquella tarda.

«Decideix donar la tarda lliure al seu xòfer i col·locar-se al volant del seu Mercedes per desplaçar-se a Yerbabuena, però abans decideix entrar en una hostaleria on pren una copa de xampany».

Segons Gema i altres professionals, cap a les set de la tarda torna a Yerbabuena, «on l'espera Gloria Camila i li demana que la porti a passar el cap de setmana a casa d'uns amics». Després de deixar-la en un poble proper, Ortega s'acosta a un bar molt animat de Villaverde i passa la tarda amb un grup d'amics.

Hores després, es va produir el fatal accident que va tenir com a conseqüència una víctima mortal.

Gema López coneix els rumors sobre Ortega Cano

Gema López va destapar ja fa temps que a Houston, la relació entre Ortega Cano i Rocío Jurado no era el que semblava. Estant molt malalta a Houston, la cantant demanava la mà al seu marit i aquest la hi negava: «Em vas dir que no estava amb ella, que era a l'habitació del costat».

Rociíto relata que Ortega Cano desapareixia durant molt de temps i insinua clarament que tenia un problema «que tots coneixíem», en referència al seu consum excessiu d'alcohol.

Aquest fet el detalla la filla de 'la más grande' sense pèls a la llengua. Són molts els periodistes, entre ells, Gema López, que ho ratifiquen, d'acord amb la informació que maneja.

Sigui conseqüència d'una addicció o no, el que és irrefutable és que en l'accident de trànsit que gairebé li costa la vida al torero, Ortega havia begut més del permès.