Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Julio Iglesias

Julio Iglesias, preocupat per l'estat de la seva filla després dels problemes mèdics

Julio Iglesias en xoc amb allò que ha fet la seva filla d'amagat

Últimament, el nom de Julio Iglesias està en boca de tots els mitjans. Des que es va filtrar el fort rumor del seu delicat estat de salut, la premsa ha estat més enfocada a la seva persona i, per descomptat, al seu entorn familiar.

Tot va començar fa un mes aproximadament,  quan 'El Puma', amic proper de l'artista, va visitar l'ex d'Isabel Preysler i es va sorprendre en veure'l amb cadira de rodes. Així mateix, ho van assegurar al programa Argenzuela: «Està amb problemes de mobilitat».

Des de llavors, els mitjans no han tret ull als passos que està fent el cantant. Com que l'artista es troba reclòs a casa seva, han optat per estar al pendent del seu clan. Justament, un dels seus fills ha cridat especialment l'atenció aquests darrers dies perquè ha tornat a la vida pública. Una decisió que no hauria agradat gens a Julio Iglesias perquè ja li hauria advertit no seguir el camí de la fama.

Julio Iglesias és testimoni que un dels seus fills no ha seguit el consell

La veritat és que és molt complex identificar qui és el responsable que està ocasionant més d'un mal de cap. Julio Iglesias té un total de vuit fills.

Julio Iglesias
Julio Iglesias ha vist que la seva filla no ha fet cas del seu consell. | EUROPA PRESS

De tots els seus descendents, només dos han seguit els passos del seu progenitor: Enrique i Julio José. Així que la resta es manté a l'anonimat malgrat la vida pública de l'artista. No obstant això, hi va haver una ocasió en què les bessones Victoria i Cristina Iglesias van decidir optar també per aquest camí. Això sí, no com a cantants, sinó com a influencers. Finalment, però, no va ser possible.

Fonts properes a la família van assegurar que a l'artista no li causava gràcia la sobreexposició de les petites. Per aquesta raó, l'artista els hauria demanat que deixessin d'una banda el món de les xarxes socials. No només els va pregar que ho fessin pel bé d'elles mateixes, sinó també per la salut d'ell, que aleshores estava delicada.

Tanmateix, les joves van continuar publicant contingut del seu dia a dia a Instagram fins que va arribar la gota que fa vessar el vas. Va ser a l'exclusiva Met Gala del 2019, on Victoria i Cristina van enlluernar a la catifa amb uns vestits a joc. Una forma especial d'estrenar-se oficialment a la vida pública quan van complir els seus 18 i posicionar-se al lloc més alt de les celebrities nord-americanes.

A partir de llavors, les influencers van desaparèixer de les xarxes socials sense donar cap explicació. Això sí, tot indica que això s'ha acabat perquè després d'un any de silenci, una ha tornat per quedar-se definitivament.

Així és, Victoria Iglesias ha estat la que ha fet cas omís dels advertiments del seu pare i ha decidit tornar a la vida pública. Amb una foto posant davant d'una platja de Turquia, la filla de Julio Iglesias ha donat la benvinguda a les xarxes socials.

Sens dubte, aquesta determinació no haurà semblat gens bé al madrileny, ja que ha desobeït el que, suposadament, hauria aconsellat a la seva filla. De fet, és normal que l'artista es preocupi perquè la noia compta amb aproximadament 150 mil seguidors a Instagram, que poden veure què fa Victoria al seu dia a dia.

Mentre que la influencer segueix els seus propis passos, la seva altra bessona ha preferit seguir sota l'anonimat. Tot i pertànyer a un dels clans més mediàtics, tant del nostre país com internacionalment, segurament la benjamina de la família no ha volgut ocasionar més problemes al seu progenitor.

Foto de Cristina i Victoria Iglesias
Cristina i Victoria Iglesias, les filles de Julio Iglesias, volien ser 'influencers'. | GTRES

Julio Iglesias podria haver pres una dràstica decisió respecte a les seves bessones

D'altra banda, la filla de Julio Iglesias no només ha parat per Turquia, sinó que també ha estat a Marbella, on la família té residència i estiuegen cada any. Justament, aquesta escapada es produeix enmig dels forts rumors que apunten que el cantant hauria desheretat les bessones.

Des que l'artista va començar a travessar una delicada situació respecte a la seva salut, segons es comenta, cap de les dues filles va anar a visitar-lo. D'aquesta manera, l'ex d'Isabel Preysler i Miranda Rijnsburger hauria decidit esborrar els seus noms del patrimoni.

Això sí, fonts properes asseguren que, com és evident, les bessones estan «molt disgustades» amb el progenitor. Per això, hi ha la possibilitat que Victoria Iglesias hagi volgut venjar-se del cantant fent allò que ell li havia prohibit: estar força activa a les xarxes socials.