Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos revela que és indiscutible i que no pensa fer-ho

Miguel Marcos i la seva dona ho tenen clar

Miguel Marcos està cansat d'aquesta situació, així que ja ha anunciat la decisió que han pres tant ell com Belén Esteban. No hi ha cap dubte que el matrimoni passa per un dels moments més complicats de la seva relació. I és que, després de l'aparatosa caiguda que va patir 'la princesa del poble' a Sálvame, tots els seus plans per a l'estiu se'n van anar als orris.

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban posant junts per als periodistes
Miguel Marcos i la seva dona ja han pres una determinació | EUROPA PRESS

A hores d'ara, la col·laboradora de televisió està molt centrada a recuperar-se completament dels seus dos trencaments de tíbia i peroné; per aquest motiu, Miguel Marcos va haver de prendre una dura decisió per tots dos. Així és, i és que el sanitari trencava els somnis d'un dels amics de la seva dona en confirmar-li que ja no hi havia marxa enrere.

Miguel Marcos anuncia que no aniran a l'esdeveniment

A només unes hores que se celebrés el casament de Kike Calleja i Raquel Abad, acabava de sortir a la llum la decisió que tant Miguel Marcos com la tertuliana havien pres en relació amb aquest mediàtic enllaç.

Fa uns dies, era el mateix reporter qui deixava a l'aire l'assistència de la de Paracuellos. «Sabem el problema que té, però a mi m'encantaria… A més, és que li feia molta il·lusió venir. Tant de bo s'animés i vingués».

Però, no era fins fa uns dies abans a l'enllaç quan Miguel Marcos s'assabentava del perquè Calleja estava tan entestat que la seva dona assistís al seu casament. Tot i que el conductor d'ambulàncies mai ha qüestionat l'amistat que hi ha entre ells, recentment sortia a la llum el veritable motiu pel qual el periodista volia que Belén fos present en aquest dia tan especial.

Segons confirmaven fonts properes als nuvis, el col·laborador de Sálvame estava molt nerviós perquè volia que tot sortís com estava previst. A més a més, hi era la pressió amb la revista que li ha comprat l'exclusiva. «Li estan pressionant perquè estigui Belén Esteban entre els convidats», asseguraven.

Muntatge Kike Calleja i Raquel Abad
Miguel Marcos i Belén no van anar a la boda de Kike Calleja | Telecinco - Instagram

Per tant, no hi ha dubte que la presència de la dona de Miguel Marcos  hauria estat un plus que sumaria interès a aquest reportatge gràfic. El comunicador està molt preocupat perquè, quan va començar amb les negociacions d'aquesta exclusiva, va anunciar que la mare d'Andrea estaria present a l'enllaç.

Per això, ara, i després de saber que ja es troba molt millor gràcies a la rehabilitació, Lecturas li havia exigit que la televisiva fos present tal com va prometre. «El director de la revista fa un temps que insisteix Kike Calleja perquè convenci Belén que vagi al casament», va assegurar aquest confident.

Però, tot i haver-se aixecat de la cadira de rodes, Belén encara no pot fer vida normal, per això, la seva participació en aquestes noces era «gairebé impossible». «Ja li ha dit a Kike que no hi pot anar, que tal com està amb la cama no pot anar a un casament», explicaven.

Miguel Marcos s'assabenta de l'interès

Així les coses, Miguel Marcos s'acabava assabentant per què el director d'aquesta coneguda revista del cor tenia tant d'interès que la seva dona anés a l'esmentat enllaç.

Primer pla Kike Calleja
El reporter tenia els seus motius | Telecinco

I és que, 'la princesa del poble' ha tingut algun conflicte amb Luis Pliego públicament. En diverses ocasions, Lecturas ha publicat algunes informacions sobre ella i alguns dels seus familiars, i això és una cosa que a Belén no li ha agradat gens.

Per això, el director d'aquesta capçalera estava tan interessat en l'assistència de la tertuliana. Tot i haver rebut una negativa per part de la dona de Miguel Marcos, Kike Calleja seguia insistint-li que anés «encara que fos una estoneta».