Fotomuntatge de Paula Echevarría i Miguel Torres

Miguel Torres, en xoc després de saber els plans de futur de Paula Echevarría

Miguel Torres no s'esperava la reacció que ha tingut la seva parella

Miguel Torres no pot creure les paraules de la seva parella. L'esportista ha estat testimoni de com Paula Echevarría ha confessat als mitjans de comunicació del nostre país els plans que té pensats per a ells.

Durant la celebració dels Premios Platino 2022, celebrada aquest 1 de maig al recinte firal IFEMA a Madrid, la influencer ha fet una revelació sorprenent sobre la seva vida personal.

Primer pla de Miguel Torres
Miguel Torres, sense paraules en escoltar la seva parella | Cedida

Tot i ser una persona molt gelosa amb la seva vida privada, l'actriu ha volgut compartir amb tots els periodistes com ha celebrat el Dia de la mare que, casualment, ha coincidit amb aquest esdeveniment.

«M'he passat el matí celebrant i molt bé. He esmorzat amb els meus fills i hem passat un matí meravellós amb el dia que feia a Madrid, gairebé d'estiu», ha assegurat la parella de Miguel Torres.

Però la cara li ha canviat del tot quan les càmeres de l'agència Gtres li han preguntat pels possibles plans de casament. I és que, després de més de tres anys de relació, tot apunta que la influencer i l'exfutbolista estan a un pas del 'sí, vull'.

Miguel Torres comparteix la decisió de la seva parella

Miguel Torres sap perfectament que és important salvaguardar la seva privadesa, per això entén i comparteix la decisió que ha pres.

La mare de Daniella està molt acostumada a esquivar preguntes incòmodes, per això, quan aquesta agència de notícies li ha preguntat pels seus possibles plans de casament, Paula ha marxat amb molta elegància i educació.

Primer pla de Miguel Torres i Paula Echevarría
Miguel Torres i Paula Echevarría no passaran per l'altar | EUROPA PRESS

Però mentre s'allunyava de les càmeres, la parella de Miguel Torres ha somrigut i ha donat una resposta molt contundent. «No», ha aclarit entre rialles. Amb aquesta resposta tan clara, sembla que la relació entre aquests dos personatges públics, de moment, es quedarà com està.

Miguel Torres està molt content amb la decisió de Paula

Miguel Torres sempre respectarà les decisions de la seva noia. Fa un any, la influencer va decidir deixar de banda els seus compromisos laborals per centrar-se en el més important de la seva vida: la seva família.

I és que, des del naixement del petit Miguel, Paula s'ha dedicat exclusivament al seu petit ia gaudir al costat dels seus éssers estimats.

Malgrat que ara sembla que els seus seguidors troben a faltar la seva carrera professional. Durant el photocall dels Premios Platino 2022, la parella de Miguel Torres ha anunciat el seu retorn al món de la interpretació.

L'actriu ha revelat que torna a la feina amb un projecte que no deixarà ningú indiferent. «Torna el mes vinent. No puc revelar res, però ja em veureu. Crec que sorprendrà», ha assenyalat Echevarría.

Miguel Torres ha esdevingut el seu gran suport

Des que va començar la seva relació amb Paula, Miguel Torres sempre ha estat al costat de la seva parella. L'exfutbolista, no només s'ha fet càrrec del seu fill, a més, ha ajudat amb l'educació de Daniella Bustamante.

I és que, des del primer moment, l'exfutbolista va aconseguir guanyar-se l'afecte de la jove. Amb 13 anys, la filla de David Bustamante està passant per una de les seves etapes més rebels: l'adolescència.

Paula Echevarría i Daniella, amb els ulls pixelats
Miguel Torres està molt pendent de Daniella Bustamante | Instagram

Però, tant Miguel Torres com la seva mare coincideixen que està sent un període força tranquil. «Es baralla amb tothom com tots els adolescents, però, al final, respecta els seus pares i això és molt important», ha assegurat Echevarría.

«No vull ser la millor amiga dels meus fills, vull ser la mare dels meus fills, però vull que els meus fills s'ho passin bé amb la seva mare».