Sara Carbonero

Sara Carbonero confirma el perdó que ho podria canviar tot

Sara Carbonero confessa que l'ha superat

Sara Carbonero s'ha carregat de valor i ha deixat clar que, encara que arriba una època que li porta mals records, l'afronta amb tota l'energia possible. I és que la periodista de Ràdio Marca ha fet una poderosa reflexió tres anys després que li diagnostiquessin un tumor maligne en un dels ovaris.

Sara Carbonero ha començat el maig amb tota la força possible encara que no sigui el seu mes preferit. Una època inoblidable, negativament parlant, ja que el cinquè mes de l'any la seva vida va quedar marcada per sempre.

Sara Carbonero en un photocall de Calzedonia
Sara Carbonero afronta el maig, un mes ple de records dolents   | GTRES

Després de ser operada d'un tumor al pit a l'octubre del 2018, Carbonero s'assabentava el 21 de maig del 2019 de la pitjor notícia. Els metges li havien detectat un tumor maligne a l'ovari. Així, es va veure obligada a ser operada durgència i seguir un dur tractament.

Sara Carbonero 'perdona' el mes més dur de la seva vida

Per si no n'hi hagués prou, Sara havia vist dies abans com el pare dels seus fills patia un infart de miocardi mentre entrenava amb el seu equip, el Porto.

El cas és que Carbonero mai no ha volgut aprofundir en els seus problemes de salut al tractar-se d'una cosa massa íntima. Això sí, ara no ha dubtat a confessar com se sent i que ha après a valorar la vida com es mereix.

Fotografia d'Iker Casillas amb Sara Carbonero.
Iker Casillas i Sara Carbonero van passar per una època molt complicada al maig del 2019  | GTRES

Un aniversari el dels anys anteriors, que no ha estat igual que aquest, i per les seves paraules, sembla que Sara ho ha pogut superar amb el pas del temps. Així ho posa de manifest al seu compte d'Instagram, on ha volgut donar la benvinguda a un mes molt difícil per a ella per motius de salut.

«Sempre seràs el mes de renèixer i de l'agraïment»

«Maig, sempre seràs el mes de les flors, el de l'explosió de la primavera, el del color», comença la periodista, on es centra a deixar fluir la seva poesia.

«És el de l'olor a rosa i lliri, el de buscar maragdes. El mes dels dies llargs, els camps engalanats, el vent a la cara com a única pinta», prossegueix.

Per a l'ex d'Iker Casillas, el maig és ara el mes «de les ofrenes i les promeses, amb gust de cireres i maduixes. El mes de les fires, les revetlles, les matinades amb amics, els capvespres vermells. El mes que sona a boleros i rondalles».

Un mes que vindrà marcat per la música i l'alegria, deixant de banda les tristeses del passat. «Maig. Ja no fas mal. Et superarem», escriu.

La periodista Sara Carbonero en el photocall d'inauguració de Ruber Internacional: Centre Mèdic Maso en Madrid
Sara Carbonero, amb optimista aquest mes de maig   | GTRES

“Seràs a més, des de fa un temps, el mes del pessic al pit i la sacsejada, sí, però també el dels nous començaments, la resiliència i la força que tots portem a dins. El de recalcular la ruta sense por de perdre's. El de les oportunitats, l'esperança, on els somnis floreixen».

Un mes de maig ple de noves oportunitats, música, flors i il·lusió. «Sempre seràs el mes de renèixer i de l'agraïment», finalitzava.

Sara Carbonero elimina la publicació de manera sobtada

Un aspecte estrany en la manera de procedir de Sara Carbonero ha estat que aquesta publicació amb prou feines ha estat unes hores activa. I és que l'ex d'Iker Casillas l'ha eliminada del seu mur d'Instagram.

No sabem el motiu que ha portat a Sara Carbonero a no deixar rastre de forma inesperada d'aquesta publicació amb què donava la benvinguda al mes de maig. Un mes que va veure com canviava de forma radical cap al 2019 i que avui mira des de la tranquil·litat i la llunyania sent conscient que la vida pot ser meravellosa.