▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Mila Ximénez i la mentida de Rocío Carrasco sobre el seu fill David Flores

Surt a la llum una contradicció en el testimoni de Rocío sobre quan va assabentar-se de l'ingrés hospitalari del seu fill

Per fi, els espectadors van poder saber la raó de per què Rocío Carrasco no manté relació amb el seu fill David Flores. Durant anys, Antonio David ha mantingut en entrevistes i en els platós de televisió que Rocío mai s'ha preocupat dels seus fills i que, fins i tot, no li ha importat que David hagués de romandre ingressat en algunes ocasions.

En aquest sentit, la filla de Rocío Jurado va revelar un fet concret sobre quan el seu fill petit va haver de ser ingressat, i és que sembla que ningú la va avisar del qual havia passat fins hores més tard. Així, van usar aquesta absència involuntària per fer una exclusiva i titllar-la de mala mare. En l'episodi 10, Rocío va narrar el que va succeir i com es va assabentar de l'ingrés hospitalari de David.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Va assabentar-se per l'hospital

Segons el testimoni de Rocío, va saber que el seu fill estava ingressat per una trucada que va rebre de l'hospital sol·licitant-li la targeta sanitària del petit: «A les sis o set de la tarda rebo una trucada de telèfon. És una persona d'administració de l'hospital. Em diu que necessiten la targeta sanitària del meu fill. Es va posar el metge i em va dir que ja li donaven l'alta, que era només un tràmit. M'expliquen que efectivament havia estat ingressat. Aquesta és tota la informació que jo rebo del meu fill aquell dia».

Després de rebre la trucada i de parlar amb el metge que li comunica que David anava ja rebia l'alta, Rocío va continuar amb la seva agenda i va acudir a un esdeveniment: «Aquesta nit, quan el meu fill estava ingressat, Mila presenta les seves cremes. Em convida i jo vaig considerar que havia d'anar».

Ana Rosa destapa la mentida de Rocío Carrasco

Seguint amb la seva particular creuada per desmuntar la història de Rocío Carrasco, 'El programa de Ana Rosa' va fer públic un 'mail' que tiraria per terra la seva versió del qual ha passat quan David Flores estava ingressat. Segons la informació rebuda, Rocío va saber molt abans l'ingrés hospitalari, i fins i tot hauria parlat amb el seu fill. «M'acaba de comunicar la meva clienta que ha rebut la trucada d'un hospital i que el seu fill David es trobava a urgències. No li han volgut facilitar cap informació sobre el seu estat», pot llegir-se a l''email' que l'advocada de Rocío Carrasco li va enviar al lletrat d'Antonio David Flores, i que concorda amb la versió de la filla de 'la més gran'.

La contradicció ve després i té a veure amb l'hora en què aquest 'mail' és enviat: a les 14:29, molt abans del qual explica Rocío, ja que ella manté que va rebre la trucada de l'hospital entre «les sis o les set de la tarda». «Donades les circumstàncies, et prego que demanis al teu client, el Sr. Flores, tota la informació que tingui sobre les proves a què han sotmès el menor, així com l'informe mèdic que li hagin facilitat al pare i m'ho traslladis perquè pugui veure-ho la mare», continua el missatge.

El diari 'La Razón' afegeix més informació i assegura que David va arribar a «berenar i sopar» a l'hospital, donant a entendre que encara va passar més temps a les instal·lacions. Però és la mateixa Rocío qui confessa que «quan el meu fill estava ingressat» va acudir a un esdeveniment organitzat per Mila Ximénez.

La versió d'Antonio David

La veritat és que Rocío Carrasco no va rebre cap avís per part del seu exmarit de l'ingrés de David, i és que no era la primera vegada que el malagueny ho feia. Així, ella mateixa va poder parlar amb els metges del menor, els quals li van posar al corrent del seu estat i que en les pròximes hores rebria l'alta, a més va poder parlar amb David que la va tranquil·litzar sobre els fets. Per tant, Rociíto va considerar que podria seguir endavant amb els seus compromisos perquè no es tractava d'un fet greu. Però, Antonio David no va dubtar a utilitzar això per carregar contra ella i autoproclamar-se com un pare abnegat que es desviu pels seus fills.

«Va estar hospitalitzat catorze hores. La seva mare no va anar a veure-ho a l'hospital i resulta que a la nit va a un esdeveniment de Mila Ximénez, mentre el meu fill està a l'hospital», va explicar en una entrevista. «Jo com a pare si li passa qualsevol cosa al meu fill, deixo el món per atendre'l», va sostenir sense recordar que va ser ell qui no va portar al seu fill a l'hospital quan es va trencar el braç, estant a la seva cura i va permetre que David estigués tot el cap de setmana amb uns dolors insofribles fins que va arribar a casa de la seva mare i aquesta el va portar a l'hospital.


Comentaris

envia el comentari