Meredes Milá en una imatge d'arxiu

Fortes crítiques de Mercedes Milá al doctor Cavadas: «No ho necessitem ni ens convé»

La periodista s'ha mostrat molt crítica amb les paraules del doctor Cavadas

Fa uns dies, el famós doctor Cavadas va concedir una entrevista a 'El Hormiguero', on es va mostrar molt crític amb Fernando Simón. Ara Mercedes Milá ha volgut respondre les seves paraules, i ho ha fet amb contundència. La periodista, com és habitual en ella, no ha tingut 'pèls a la llengua' i ha dit la seva opinió sobre l'esmentat metge.

Així doncs, ha expressat amb claredat el seu punt de vista sobre les declaracions de Cavadas al programa de Pablo Motos. Està clar que aquestes no li van agradar gens, d'acord amb el que ha expressat públicament.

L'opinió de la reputada periodista

El programa 'La Sexta Noche' és on ha parlat Mercedes Milá. Així, se li han posat imatges de doctor Cavadas en el seu pas per l'espai de Pablo Motos. Imatges on no només atacava a Fernando Simón, sinó on deixava constància que la gestió del coronavirus no ha estat l'adequada, segons el seu punt de vista.

Després de veure aquests vídeos, la periodista ha manifestat en primer lloc: «¿Aquest senyor qui és? (...) Et diré una cosa que pot semblar una frivolitat d'aquest senyor, que sembla ser un metge tan fantàstic com tu dius. Aquest aspecte de guerriller amb el qual s'ha presentat ja no m'agrada (...) En aquest moment a Espanya com menys gestos guerrillers i violents, millor. No és el que necessitem, no és el que ens convé».

Respecte a les crítiques que el doctor Cavadas va realitzar sobre Simó, Milà també ha estat molt clara. En aquest punt ha exposat: «No el conec personalment, el que puc parlar d'ell és del que li he vist parlar a la televisió i del que he llegit d'ell. I també del que sé del seu pas per l'Àfrica i del que sé com a expert epidemiològic (...) A mi em mereix moltíssim respecte. Crec que tenim una immensa sort de tenir a Fernando Simón en aquestes circumstàncies».

D'aquesta manera tan contundent, la periodista ha deixat molt palès el seu suport a la figura de Fernando Simón.