YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mila Ximénez ja hauria decidit si segueix la seva lluita contra el càncer

La col·laboradora de 'Sálvame' ha anat a buscar els resultats del TAC amb la seva filla Alba, però no s'ha manifestat al respecte

Des que Mila Ximénez va donar a conèixer que pateix càncer de pulmó, s'ha mostrat molt 'guerrillera' i en tot moment ha manifestat que està disposada a lluitar per vèncer la malaltia. No obstant això, en l'últim mes ha patit un revés i el camí s'ha complicat. És més, Mila s'ha vist obligada a decidir si continuar lluitant amb el tractament o donar-se per vençuda. 

Mila Ximénez es manté ferma en la seva lluita 

Després d'estar un temps sense aparèixer a 'Sálvame', Mila va tornar al seu lloc de treball entre aplaudiments i somriures dels seus companys. Ara bé, va voler ser molt sincera i explicar que una de les parts afectades pel càncer «s'ha disparat». De la mateixa manera, va confessar que el tractament actual és més fort i per això ha estat un mes sense sortir del llit. 


A més, va donar a conèixer que està esperant els resultats d'un TAC per prendre una decisió. De fet, va assegurar que «no li desitjo a ningú el que m'ha passat aquest mes, perquè no vius». És més, va afegir que «si em diuen que això serà llarg i que no saben si els tractaments funcionaran, no continuaré amb el tractament, el que duri».

Ja ha pres una decisió

La filla de Mila Ximénez ha viatjat fins a Madrid per fer costat a la seva mare i anar a buscar els resultats del TAC. Així doncs, segons han publicat diversos mitjans de comunicació, Mila Ximénez ja s'ha reunit amb els seus metges, que li han donat totes les dades que necessita per afrontar el càncer i decidir si vol continuar lluitant amb l'ajuda del tractament. 

No obstant això, la col·laboradora de 'Sálvame' no s'ha manifestat al respecte. Fins i tot, el programa ha decidit respectar a la seva col·laboradora i no treure el tema, ja que ha de ser ella qui expliqui quina decisió ha pres. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Missatges d'ànims a les xarxes socials

En aquests moments, Mila té el suport de la seva filla, però també dels seus germans i de molts amics, com Terelu o Jorge Javier Vázquez. A més, els seguidors de la col·laboradora no dubten en deixar-li missatges d'ànims a les seves xarxes socials. Aquests són alguns dels comentaris: 

  • «Ànims, Mila. Tu pots amb tot».
  • «Molta força, Mila».
  • «Guapa, força i una gran abraçada».
  • «Si sabessis com il·lumines quan somrius, no deixaries mai de fer-ho. Molta força, guerrera».
  • «Tu pots, Mila. Fas molta falta a 'Sálvame'».
  • «Força i pura vida».

Comentaris

envia el comentari