YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Antonio David Flores parla finalment: llança una amenaça a Rocío Carrasco

El col·laborador demandarà a totes aquelles persones que el titllin de maltractador

Rocío Carrasco ha trencat el seu silenci després de 25 anys callada i ha assegurat haver estat víctima de maltractaments per part del seu exmarit Antonio David Flores. La sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ha provocat diverses reaccions entre els periodistes de Telecinco, que ara tenen un altre testimoni per parlar sobre la polèmica història protagonitzada per Carrasco i la família Flores.

Antonio David Flores demandarà a Rocío Carrasco

Després de les declaracions de Rocío Carrasco, els periodistes estan pendents de la reacció d'Antonio David Flores. De fet, les declaracions de Rocío han fet que Antonio David sigui acomiadat de Mediaset, però ell vol demostrar la seva innocència. Segons ha explicat Antonio Rossi a 'El programa de Ana Rosa', l'exguàrdia civil està «molt tranquil» i disposat a seguir lluitant.

El periodista ha pogut parlar amb el pare de Rocío Flores i ha destacat que Antonio David Flores «s'aferra a l'única realitat que hi ha, que és la judicial. La seva exdona el va denunciar per violència de gènere i finalment es va tancar el cas».

Rossi ha revelat que Antonio David té previst emprendre accions legals: «Denunciarà a totes aquelles persones que el titllin de maltractador». «Ja va passar por quan va presentar-se davant la jutgessa per aquestes acusacions, així que anirà contra tothom que li digui que és un maltractador», ha afirmat el periodista.

Isabel Rábago ha confirmat les declaracions d'Antonio Rossi a 'Ya es mediodía', on ha explicat que Antonio David vol demandar a la filla de Rocío Jurado. Tot i això, Rábago ha assegurat que Rocío Carrasco podria beneficiar-se'n: «El millor que li pot passar és una querella d'Antonio David Flores, jo sé per què ho dic».

No ha estat jutjat

Malauradament, hi ha ocasions en què és molt complicat demostrar l'existència de violència masclista. Aquest és el cas de Rocío Carrasco, que no va poder demostrar-ho i, per tant, el col·laborador no va anar a judici.

Així doncs, Antonio David Flores sempre ha proclamat als quatre vents la seva innocència. No obstant això, la realitat jurídica és molt diferent. Tal com ha explicat l'advocada Montse Suárez, «Antonio David no ha estat jutjat, és mentida que tingui una sentència absolutòria. Existeix un acte de sobreseïment provisional. Com bé indica la paraula, es pot aixecar, es pot reobrir el cas en qualsevol moment si es pot reforçar amb proves».

En aquest sentit, el sobreseïment no vol dir que el col·laborador hagi rebut una sentència ferma on queda palès que no és un maltractador, sinó que no hi va haver oportunitat de celebrar un judici a causa de la impossibilitat de demostrar els episodis de maltractament.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari