Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Patiño al plató de 'Sálvame' durant una edició del programa

María Patiño va més enllà i explica més coses d'Antonio David Flores

El col·laborador de 'Sálvame' volia vendre unes imatges de Rocío Carrasco emmanillada per la Guàrdia Civil

Milions de persones i col·laboradors de Telecinco han estat atents a les declaracions que Rocío Carrasco va fer en la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Així doncs, l'exdona d'Antonio David Flores ha decidit trencar el seu silenci després de 25 anys. 

Rocío Carrasco ha confessat haver estat maltractada per Antonio David i fins i tot ha parlat sobre el seu intent de suïcidi. Evidentment, també ha parlat sobre la polèmica relació que manté amb els seus fills. No obstant això, abans de l'estrena de la sèrie documental, María Patiño va anar més enllà i va revelar un secret sobre Antonio David.

El seriós conflicte entre mare i filla

Un dels aspectes que encara no s'ha tractat en el documental de Rocío és el conflicte que manté amb la seva filla Rocío Flores. De fet, segurament en els pròxims capítols es parlarà sobre el maltractament que va patir Carrasco per part de la seva filla, que finalment va ser condemnada per un delicte de maltractament. 

De fet, aquest diumenge, 'Socialité' ha afirmat que la mala relació entre mare i filla va començar quan Rocío Flores tenia 12 anys. És més, des del programa s'ha manifestat que Antonio David va tenir molt a veure. Així doncs, María Patiño ha explicat que un mes abans de l'agressió, Antonio David «va demanar una modificació del conveni per sol·licitar la custòdia completa de la seva filla argumentant que era una nena maltractada».

Amb les declaracions del col·laborador de 'Sálvame', la Guàrdia Civil va presentar-se a casa de Rocío Carrasco perquè la seva filla havia de declarar en contra seva. De la mateixa manera, la periodista ha explicat que tres dies després de l'agressió, Carrasco va haver de tornar a la caserna de la Guàrdia Civil per defensar-se de les noves acusacions de Rocío Flores.

El vergonyós gest d'Antonio David

Hi ha fotografies i vídeos de Carrasco entrant a la caserna de la Guàrdia Civil. En aquests documents gràfics, del 30 de juliol de 2012, apareix acompanyada de Fidel Albiac i de la seva advocada. 

Amb tot això, 'Socialité' ha volgut parlar amb el fotògraf de les imatges, Gustavo González, per esbrinar si va ser Antonio David qui va demanar aquestes imatges. Tot i això, el fotògraf s'ha negat a donar declaracions i, per tant, María Patiño ha decidit intervenir: «A mi em consta que Antonio David va trucar-te perquè era previsible que Rocío Carrasco aparegués detinguda i custodiada, i la imatge hagués tingut un impacte brutal».

Una altra mentida de Flores

Així doncs, el paparazzi s'ha vist obligat a respondre: «No per aquestes imatges sinó per la informació que es va oferir en el seu dia, em sento estafat i en l'obligació de demanar disculpes perquè vaig defensar la versió que em van donar».

Per tal de posar als espectadors en context, Patiño ha exposat que «Antonio David va trucar a Gustavo González perquè cobrís aquesta informació perquè pensava que Rocío Carrasco sortiria de la caserna de la Guàrdia Civil».

És més, ha afegit que «com bé diu Gustavo, aquestes imatges que es van vendre a la revista 'Diez Minutos', van aparèixer amb un text absolutament manipulat. El text diu que la Guàrdia Civil va presentar-se a casa de Rocío per detenir-la, quan és absolutament fals. Ella va anar voluntàriament a declarar».

González ha assegurat que «es buscava una imatge de Rocío Carrasco emmanillada o entrant a la caserna de la Guàrdia Civil. Ara, amb tota la documentació que tenim, insisteixo que ens han utilitzat».

[predef]catalunya-diari-625[/predef]