Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Tom i Melyssa, exconcursants de 'La Isla de las tentaciones'

Possible reconciliació: Telecinco confirma el fitxatge més esperat de 'Supervivientes'

Els espectadors es pregunten si podria a tornar a sorgir l'espurna entre ells

Quan es confirma que en el debat de 'La isla de las tentaciones' s'anunciarà un nou fitxatge de 'Supervivientes', totes les mirades es posen damunt de tots aquells concursants i temptadors del programa de Sandra Barneda, perquè el programa acostuma a fer coincidir al nou fitxatge amb què es trobi en el plató com a comentarista de l'actualitat del programa de l'amor. Amb aquest mètode s'ha confirmat ja la presència de Tom Brusse i aquest dilluns s'ha sabut qui serà la seva companya del sexe oposat que li acompanyarà en aquesta aventura.

Com era d'esperar, la nova concursant confirmada ha estat Melyssa Pinto, la que fos parella del francès i amb la qual ja va compartir experiència a 'La isla de las tentaciones', encara que allí van partir peres i ell iniciés una nova relació amb Sandra Pica. Aquesta relació ja es va exposar en un altre 'reality' anomenat 'La casa fuerte' i allí vam poder presenciar la gelosia constant d'ella cap a un Tom fanfarró, encantat de conèixer-se i arribant fins i tot a confondre el nom de la seva actual núvia amb el de Melyssa, alguna cosa que va fer molt de mal a la catalana i va acabar de fracturar el nou romanç.

Avui dia, aquesta relació encara dura, però tot apunta al fet que amb l'entrada de Melyssa i Tom a 'Supervivientes' tot podria saltar per l'aire. Potser el foc del passat podria tornar en forma d'espurnes i els dos podrien trobar en meitat de la selva d'Hondures una nova oportunitat per al seu romanç, el qual es va dilatar en el temps malgrat la sonada ruptura que van protagonitzar a 'La isla de las tentaciones' entre crits i amb una Melyssa totalment embogida, escapant de la seva vila per a colar-se en la dels nois i dir-li les coses molt clares al francès.

No obstant això, la parella es va acabar trencant i Melyssa també va intentar recuperar un amor del passat per a deixar enrere a Tom. No obstant això, aquesta relació va quedar resumida a un viatge a París que no va servir a la jove perquè quedés enamorada del nou noi, encara que admet que entre ells ha quedat una bonica amistat, però que no ha pogut arribar a ser res més.

No ha fet falta més de mig minut des que Sandra Barneda ha confirmat el nom de Melyssa perquè Tom llancés la primera tirada de canya cap a la seva nova companya d'aventures, unes insinuacions que Pinto ha frenat, deixant molt clar que de moment no vol saber res del qual fos la seva parella.

Possible pacte?

Ara que els dos saben que acudiran al programa de supervivència, és fàcil creure que arribaran a un acord per a ajudar-se dins del programa. Alguna cosa que és lícita sempre que no es tracti d'una trama a consciència que busqui enganyar els espectadors a base de mentides o que busquin enlluernar a l'espectador a canvi d'acabar guanyant el programa. En aquesta ocasió, el retrobament entre Melyssa i Tom no serà l'únic que puguem veure, perquè hi ha un altre i fins i tot molt més mediàtic que ens ofereix grans moments.

Estem parlant de Marta López i Alexia Ribas, les dues dones d'Alfonso Merlos que hauran de conviure per a romandre dins del programa. De moment desconeixem si ja han parlat entre elles o si es guarden el factor sorpresa fins que viatgin cap a Hondures. Alguns espectadors ja s'han aventurat a considerar que potser poden arribar-se a fer amigues, ja que ja cap de les dues està sortint amb el famós advocat. No obstant això, hi ha un gir de guió que el programa es guarda i que estaria molt bé. La presència d'Alfonso Merlos no estaria descartada del tot i podria ser que també acabés saltant de l'helicòpter.