Primer pla de la Princesa Elionor

La gran por de Letícia podria fer-se realitat quan Elionor marxi de casa

La princesa farà les maletes i marxarà per primera vegada d'Espanya per cursar els seus estudis de batxillerat al Regne Unit

La princesa Elionor està preparant les maletes per marxar aquest setembre a estudiar al Regne Unit, a l'UWC Atlantic College de Gal·les, on cursarà els dos anys de batxillerat. En el centre educatiu coincidirà amb Alèxia d'Holanda, qui ha protagonitzat més d'un escàndol a les xarxes socials. De fet, la reina Letícia està patint per si no es fan amigues, ja que Alèxia té fama de ser rebel i, en canvi, Elionor ha crescut amb moltes restriccions.

Les exigències de Letícia han mantingut a Elionor centrada en els estudis. De fet, es rumoreja que la reina ha prohibit que les seves filles consumeixin televisió i facin ús de les xarxes socials per protegir-les. Tot i això, Elionor és una fidel seguidora de 'La isla de las tentaciones'.

A més, després de tots els intents que ha fet la reina per intentar allunyar-la de les males influències, entre les quals inclouria a la seva neboda Carla Vigo, Letícia està preocupada per haver de deixar sola a la seva filla davant el perill. 

Les responsabilitats d'Elionor

La Princesa Leonor junta al seu pare, el Rei Felip VI
La princesa Elionor segueix els passos del seu pare, el rei Felip | GTRES

Cal destacar que Elionor sembla ser una adolescent molt responsable. De fet, la princesa ha hagut d'esforçar-se molt per accedir amb honor a l'Atlantic College, ja que la prova d'accés no és gens senzilla i consta de diverses fases.

Mentre que el rei Felip amb 16 anys ja s'encarregava d'assistir als seus primers actes públics en solitari, aquest és un gran repte per a Elionor. La princesa sempre ha pogut comptar amb el suport dels seus pares, com quan va fer el seu primer discurs. És més, també ha tingut el suport de les seves àvies Paloma Rocasolano i la reina Sofia.

Tot i que el rei Felip va començar ben aviat a fer front a les responsabilitats del que implica ser l'hereu al tron, també gaudia de la seva adolescència i era un fanàtic de pel·lícules com 'ET el extraterrestre' o grups de música com Pink Floyd. No obstant això, havia de conformar-se amb la poca llibertat que tenia: «M'agradaria poder anar a un bar, jugar al futbolí, a les màquines aquestes de marcians...», va confessar el rei en el seu moment.

La gran por de Letícia perquè Elionor marxa al Regne Unit

Primer pla de la Princesa Leonor
La princesa Elionor va tenir un breu romanç amb un company de classe | GTRES

Per sort, Elionor no té tanta pressió a sobre, encara que Letícia sempre s'ha encarregat de posar-li els peus a terra i recordar-li la importància del paper que exercirà en un futur. Tot i això, hi ha coses que no es poden evitar i, segons un mitjà de comunicació argentí, la princesa s'ha rebel·lat i ha trobat l'amor en un company de classe. De fet, es rumoreja que des de la casa reial li haurien prohibit continuar amb aquesta relació sentimental. 

Ara bé, Letícia està preocupada per si tornar a passar el mateix a Gal·les i no poden evitar-ho. Qui sap si Elionor ens sorprendrà tornant amb un noi del Regne Unit o qualsevol altre país.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.