Mila Ximénez enfadada en 'Sálvame'

El dard de Mila Ximénez per als que dubten de la seva malaltia

La col·laboradora de televisió ha tornat trepitjant fort

Mila Ximénez ha tornat a la feina d'allò més contundent. Si fa uns dies la col·laboradora de televisió carregava contra Bertín Osborne i Enrique Ponce, avui s'ha recordat d'aquells que no es fien d'ella. La col·laboradora de 'Sálvame' ha passat uns mesos molt durs després que li detectessin un càncer. No obstant això, Mila Ximénez demostra fortalesa allà per on passa. I és que l'amiga de Jorge Javier Vázquez no està disposada a deixar-se guanyar la batalla per aquesta malaltia que tant li ha canviat la vida.

Ha tornat amb moltes ganes

La veritat és que des que va tornar a la feina al començament de setembre, Mila Ximénez està molt 'canyera'. I això bé ho saben Bertín Osborne i Enrique Ponce. I és que sense pèls a la llengua, la col·laboradora de 'Sálvame' els ha criticat a tots dos en les últimes setmanes. «Amb Bertín Osborne no aniria enlloc», va sentenciar la col·laboradora de 'Telencinco' a 'Hormigas Blancas'. I és que el cantant no és gaire del gust de Mila Ximénez. Per al torero també ha tingut paraules enverinades: Mila Ximénez veu innecessària la humiliació per la qual està passant Paloma Cuevas des que la seva relació amb Enrique Ponce va acabar fa tan sols uns mesos.

Ara, els ha tocat el rebre als seus detractors. Mila Ximénez acaba de publicar al seu perfil d'Instagram unes paraules dirigides a tots aquells que no es creuen la seva malaltia. «No em fan mal els que posen en dubte la meva malaltia. L'únic que em feriria seria que m'esborressin el somriure i les ganes de lluita. Això seria regalar-los les meves forces. I aquest és el meu tresor», ha escrit la col·laboradora de 'Telecinco'.

En la seva publicació també hi ha hagut espai per als agraïments a tots aquells que li envien tot el seu suport incondicional en aquests moments tan difícils. «No puc oblidar els que m'envieu la vostra energia. L'absorbeixo amb fruïció. Un milió de gràcies i abraçades infinites», ha afegit Mila Ximénez: la col·laboradora de 'Sálvame' no pensa deixar-se trepitjar per ningú i molt menys per aquells que volen fer mal gratuïtament insinuant que la seva malaltia forma part d'un engany.