Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

Mila Ximénez i els efectes secundaris: «Ja veurem»

La col·laboradora de 'Sálvame' compleix un any de lluita contra el càncer sense perdre l'optimisme i podria tornar molt aviat a la televisió

Mila Ximénez compleix un any des que van detectar-li el càncer de pulmó. Sense cap dubte, durant tot aquest temps la col·laboradora no ha deixat de lluitar contra la malaltia. I ara li toca lluitar contra els efectes secundaris.Arran del diagnòstic, la col·laboradora es va veure obligada a deixar durant un temps el seu lloc de treball a 'Sálvame'. Tot i això, aquesta setmana ha protagonitzat la portada de la revista 'Lecturas'. Malgrat totes les dificultats que està travessant, es mostra amb optimisme i amb ganes de viure, com recull la publicació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Alba és el seu principal suport

Durant tot aquest temps s'ha sentit molt acompanyada. En primer lloc de la seva filla Alba, que viu a Amsterdam amb la seva família, però no ha dubtat en viatjar a Madrid per estar amb la seva mare. Ella i els seus dos nets són alguns dels motius que l'han mantingut en peu.«Li he jurat a la meva filla que no marxaré», assegura Mila Ximénez. La col·laboradora fa tot el possible per seguir lluitant i sempre ha parlat molt bé de la seva filla Alba. «Mai li he fallat un jurament, i per ella val la pena lluitar. Aconseguiré guanyar la batalla», manifesta.

Però a més de la seva família, també cal destacar el suport rebut dels seus companys, que lhan visitat en més d'una ocasió. Un d'ells és el director de 'Viva la vida', Raúl Prieto, que s'ha convertit en el seu gran suport.

Terelu Campos també ha estat en tot moment al costat de Mila. La filla de María Teresa Campos és conscient del mal tràngol que està vivint. Raúl, Terelu i molts altres companys estan aconseguint que la col·laboradora no se senti sola.

La col·laboradora de 'Sálvame' es mostra molt activa

Mila Ximénez es troba molt millor i, fins i tot, durant el procés de recuperació va tornar a la televisió. Això li va servir per tenir la ment més distreta, però sobretot per enviar un missatge de tranquil·litat als seus seguidors. En tot moment es va mostrar amb forces i amb ganes de superar la malaltia.

La col·laboradora va admetre en el seu moment que «això és una guerra entre el càncer i jo, ja veurem. Tinc collons per a ell, i per a cinc més com ell», va afirmar.

Com s'ha pogut comprovar en les últimes setmanes, Mila ha superat el tractament prescrit pels metges, fent front als efectes secundaris. I a més ha intentat mantenir-se activa en els moments més complicats.El treball li està servint com a teràpia. Cal no oblidar que malgrat la seva absència a la televisió, també col·labora a la revista 'Lecturas'. De fet, el passat mes de gener va viatjar a Sevilla per entrevistar a Kiko Rivera.

Malgrat els seus enfrontaments amb alguns personatges del món del cor, tota la premsa i els famosos li han desitjat una ràpida recuperació. Mila Ximénez espera tornar molt aviat al seu programa per donar 'guerra' amb els seus companys.