Primer pla de Mila Ximénez.

Mila Ximénez guanya, ara que és morta, el seu judici més esperat

Una famosa va ser embargada per un deute amb Mila Ximénez

Mila Ximénez va morir fa un any per un càncer. Aquest dilluns, els seus companys de Sálvame van voler recordar-la. Va ser el seu bon amic Jorge Javier Vázquez qui la va mencionar en directe per confirmar que havia guanyat un judici a una famosa.

El presentador badaloní va assegurar que una col·laboradora de Telecinco tenia embargat el seu sou per no haver saldat el deute amb la periodista. Ja es coneixia que Pipi Estrada estava en una situació similar després que expliqués que el 80% del seu salari el tenia bloquejat. Se'l retenien per sufragar els 60.000 euros que deu a Terelu Campos.

Durant tota la tarda van tractar de mantenir en secret el nom de Mila. Jorge Javier va explicar que «Pipi no és l'única persona que treballa en un plató per pagar una altra persona, aquí a Mediaset».

«És molt interessant el que ha passat i m'agradaria poder explicar-ho públicament. Però necessito el permís d'una persona» va afegir el conductor de Sálvame. Tothom estava ansiós per conèixer el nom d'aquest col·laborador, però també de la persona a qui devien diners.

Un cop més, van tractar d'esbrinar el tema durant tota la tarda. «Ho explicarem avui, perquè aquesta persona s'alegrarà molt que ho fem públic. És bo, no et creguis que és mentida», indicava el català.

Ja avançava als seus companys de plató que «no puc dir res, però us agradarà molt». Quan va arribar l'hora de la veritat van revelar que la tertuliana amb el sou embargat era Makoke.

Mila Ximénez col·laborant a Sálvame
Mila Ximénez va aconseguir que li embarguessin el sou a Makoke | Mediaset

Va ser per «una demanda que li va posar Mila Ximénez, va perdre el judici i també el recurs d'apel·lació», va apuntar Jorge Javier. Recordava com la seva amiga sempre «li estava dient: "Paga'm, paga'm"». El recompte dels costos s'elevava fins a 11.200 euros, segons l'advocat.

La periodista va morir quan s'estava executant el procés. L'ex de Kiko Matamoros, per part seva, té el sou embargat «fins que completi la quantia». Pel que sembla, «té molts comptes pendents per altres processos», recalcaven.

Gema López va intervenir per assegurar que «ella ha explicat que té comptes pendents amb Hisenda i Hisenda cobra primer». El presentador la va interrompre per aclarir que Makoke compta amb «altres embargaments pendents».

A l'espai vespertí de Telecinco van abordar els diferents ingressos que pot obtenir la col·laboradora en aquests moments. És prou conegut per tots que porta un tren de vida molt alt. El seu exmarit admetia fa uns quants mesos que desconeixia l'origen dels seus diners.

Treballa tres dies al mes a Viva la vida i ha participat en algun reality com Gran Hermano VIP o La última cena. També ha concedit alguna exclusiva i obtindria diners de les seves publicacions patrocinades a les xarxes socials.

Makoke, en un acte promocional
Makoke té el sou embargat per pagar el seu deute amb Mila | GTRES

 

Mila Ximénez, sempre al record

«Això ho fem per Mila, això per Mila», assenyalava el presentador de Sálvame, que va provocar els aplaudiments del públic. La periodista sempre ha estat molt present a les seves vides. La seva mort va deixar un buit molt complicat d'omplir.

Rafa Mora també es va voler unir a la felicitació. Malgrat que la sentència de la justícia arribés una mica tard, no va dubtar a recordar la seva amiga. «M'alegro, allà on sigui, segur que somriu».

▶️ María Teresa Campos cumple su sueño y regresa

Aquesta és la sensació que tenien tots els col·laboradors del format. Un any després de la seva mort es van recordar d'aquesta manera. Sens dubte es va tractar d'una bona notícia.

En principi, la beneficiària dels diners serà la filla de Mila Ximénez, Alba. Dijous que ve es compleix un any de la seva pèrdua i segur que li tenen preparat un homenatge especial.