Mila Ximénez pateix un atac d’ansietat a ‘GH VIP’

La col·laboradora de ‘Sálvame’ i actual participant de la setena edició de ‘GH VIP’ va haver de ser atesa per un metge dins la casa de Gaudalix

Mila Ximénez pateix un atac d'ansietat i necessita ser assistida pel servei mèdic
Mila Ximénez pateix un atac d'ansietat i necessita ser assistida pel servei mèdic | TELECINCO

Si els seguidors de Mila Ximénez tenien grans expectatives sobre la seva participació en el reality de ‘GH VIP’, el que ha succeït deu haver estat una gran decepció. No va passar molta estona des que la col·laboradora va trepitjar la casa de Gaudalix que ja vam escoltar les seves ganes d’abandonar el concurs.

Mila Ximénez necessita ser atesa per un servei mèdic

Les poques hores de convivència de Mila amb la resta de concursants no han estat les més agradables, ja que estan obligats a viure en un búnquer, almenys al principi, sense accés a la casa principal. Tan gran ha estat el seu disgust que ja va protagonitzar un enfrontament amb Hugo Castejón.

Encara que Ximénez gaudeix del privilegi de ser la concursant millor pagada de ‘GH VIP’, no està còmoda amb la seva participació. Aquest nerviosisme va provocar que hagués de ser atesa pel servei mèdic hores abans de la gal·la del passat diumenge. Des del programa ‘Socialité’ va explicar-se el que estava succeint dins la casa de Gaudalix.

El programa 'Socialité' va explicar el que estava passant dins de la casa de Gaudalix
El programa 'Socialité' va explicar el que estava passant dins de la casa de Gaudalix | TELECINCO

 

«Li faltava l’aire i ha estat El Cejas qui més atenció li ha prestat durant aquell moment abans de demanar que vingués el metge», informaven des del plató del programa conduït per María Patiño. Així doncs, Mila Ximénez estava patint un atac d’ansietat i els seus companys van veure’s incapaços de tranquil·litzar-la. «Més tard l’hem vist plorar però no sabem què és el que li ha dit el metge», explicaven els col·laboradors de ‘Socialité’.

La discussió que Mila havia mantingut amb Hugo Castejón va acabar afectant la salut de la sevillana, ja que aquest la va titllar «d’abella reina» del reality de convivència i va faltar el respecte als seus companys. Ximénez no va ser capaç d’aguantar aquests atacs i, desfeta en un mar de llàgrimes, va suplicar els seus companys que la nominessin per poder abandonar la casa i allunyar-se de les acusacions de Castejón.

La col·laboradora va demanar als seus companys que la nominessin
La col·laboradora va demanar als seus companys que la nominessin | TELECINCO

 

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari