Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'

Mila Ximénez rep notícies importants sobre la seva salut després de sortir de l'hospital

Fa uns dies que va rebre l'alta

Des de fa diversos mesos, hi ha una gran preocupació per la salut de Mila Ximénez. Va ser a mitjans de juny de 2020 quan la col·laboradora de 'Sálvame' anunciava que patia un càncer de pulmó, que l'obligava a començar un tractament de manera immediata. Mentrestant, el seu paper en el programa de les tardes de Telecinco ha estat testimonial, ja que ara mateix la seva principal preocupació és tractar de vèncer aquesta dura batalla.

Precisament, com a part de la seva lluita contra aquesta malaltia, fa tot just una setmana es donava a conèixer que havia hagut de ser ingressada en un hospital madrileny, concretament a l'Hospital La Luz. Allí va estar unes 48 hores fins que finalment va rebre l'alta i va poder tornar a casa, sentint-se relativament bé, tal com explicava en el seu moment Terelu Campos.

I és que, encara que un ingrés hospitalari tan sobtat com el que va viure Mila va encendre les alarmes, la realitat és que les notícies que van anar arribant amb el pas de les hores eren molt més tranquil·litzadores. Diverses persones del seu entorn confirmaven que el fet de romandre hospitalitzada havia estat decisió dels metges, per veure quin era el seu estat després de rebre una nova i dura sessió de quimioteràpia.

Ella mateixa havia avançat a 'Sálvame' uns dies abans quina era la seva actual situació: «S'ha complicat una de les zones, que s'ha disparat. Em van a fer un TAC i depenent d'això, prendré una decisió». Aquest hauria estat el motiu real pel qual hagués de ser ingressada, a l'espera dels resultats d'aquestes proves que podrien marcar el futur del seu tractament.

Les noves esperances per a Mila Ximénez

Finalment, van ser dos dies d'hospitalització, ja que el passat 2 d'abril es confirmava que ja es trobava a casa envoltada d'aquells que més l'estimen: els seus germans i la seva filla. I serà amb l'ajuda d'ells que la col·laboradora de 'Sálvame' afrontarà una nova etapa en la seva lluita contra el càncer que, segons avança en exclusiva la revista 'Lecturas', té aspectes de poder donar-li un respir després de diverses setmanes d'incertesa.

Segons recull la revista del cor a la portada de l'edició d'aquest dimecres 7 d'abril, Mila Ximénez va començar un nou tractament contra el càncer contra el qual ha estat batallant els últims mesos. A més, la revista recull els resultats de les proves a les quals s'hauria sotmès mentre estava hospitalitzada, confirmant que les notícies que hauria rebut Mila per part de l'equip mèdic de l'hospital són «esperançadores».

Mila, acompanyada per tots els seus éssers estimats en el seu moment més dur

Com qualsevol persona que hagi patit un càncer, Mila Ximénez ha confessat durant aquests mesos com de complicada que està sent la seva lluita contra la malaltia. «He estat al llit gairebé un mes, sense poder-me moure. El que he passat aquest mes no ho desitjo a ningú. Jo tinc molta força però cada vegada em costa més treure-la i em costa més aixecar-me. El camí està sent llarg i fotut. Tot això m'ha enxampat cansada, a mi m'agrada molt viure, però m'agrada viure amb qualitat de vida», relatava en una de les seves últimes aparicions a 'Sálvame'.

Però tot i que sap que la batalla és llarga i complicada, també té present que al seu costat hi ha molta gent que l'estima i que està donant-li suport en aquests moments difícils. I, sens dubte, la persona per la qual vol continuar lluitant és la seva filla Alba, ja que és a ella a qui ha promès «vèncer aquesta batalla que estic lliurant. I així serà», com va escriure al seu bloc de la revista 'Lecturas'.