Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Shakira i Piqué amb els seus fills.

Shakira i Piqué prenen una decisió sorprenent amb els seus fills

Milan i Sasha podrien reprendre el curs escolar a Barcelona

Com ja se sap, Shakira va posar el punt final a la seva vida a Barcelona el passat mes d'abril per posar rumb a la seva nova vida a Miami, a Florida, lluny de la seva exparella Gerard Piqué.

La cantant colombiana va posar rumb als Estats Units amb els seus dos fills, Milan i Sasha. Una marxa que, segons semblava, era definitiva. La Vanguardia publicava que els seus fills petits ja tenien plaça a una escola de Miami, on haurien començat les classes el passat 11 d'abril.

Shakira amb Milan i Sasha a l'aeroport de Barcelona.
Shakira marxava de Barcelona amb els seus dos fills. | Twitter

El centre on havien d'estudiar Milan i Sasha és el Miami Country Day School i, Shakira i Gerard Piqué, pagarien d'entre 30.000 i 42.000 € anuals per nen. Per tant, l'exparella es gastaria uns 7.000€ mensuals en despeses escolars cada mes, unes xifres que no estan a l'abast de tothom.

L'escola de Milan i Sasha a Miami.
La luxosa escola de Miami on havien d'anar els fills de Shakira i Piqué. | Google Maps

Per a inscriure els nens en aquesta prestigiosa escola, Shakira hauria passat una sèrie d'entrevistes perquè el centre acceptés els seus dos fills. Ara, segons l'exclusiva de les mamarazzis Laura Fa i Lorena Vázquez, tots aquests plans haurien quedat en un no res, ja que expliquen que els infants tornaran a Barcelona.

Piqué i Shakira prenen la decisió: els nens, novament a Barcelona

Les mamarazzis d'El Periódico han explicat en el seu podcast que els advocats de Piqué i Shakira, Ramón Tamborero i Pilar Mañé, estan acabant de quadrar el calendari de les vacances de Milan i Sasha. A més, asseguren que, com que les classes de l'escola de Miami acaben el 2 de juny, els nens tornaran a Barcelona per continuar les classes.

Gerard Piqué amb els seus fills.
Gerard Piqué amb els seus fills en el seu últim partit al Camp Nou. | Europa Press

Tot i que els motius pels quals l'exparella ha pres aquesta decisió no es coneixen, segons les mamarazzis, els nens tornaran a Barcelona. Pel que s'ha pogut saber, almenys Sasha reprendrà les classes a l'American School of Barcelona, la seva antiga escola, situada a Sant Just Desvern.