Muntatge fotogràfic d'Olga Moreno i David Flores.

El millor amic d'Antonio David Flores, enganxat agafat de la mà amb Olga Moreno

Antonio David Flores ha d'aguantar una nova traïció

Antonio David Flores té un nou front obert. L'ex de Rociito i, ara també, ex d'Olga, rep un dur cop per part de qui menys s'ho esperava.

Marta Riesco ha confirmat que es vol casar amb Antonio David. Tot i això, sembla que aquesta notícia no ha afectat gens Olga Moreno. I és que, l'exconcursant de Supervivientes, lluny d'enfonsar-se, està més feliç i il·lusionada que mai.

Olga Moreno posant somrient
Olga Moreno torna a somriure | GTRES

Tot indica que és un home qui li ha tornat el somriure. Això no hauria de ser un problema més gran. Però ja sabem que res a la vida del guàrdia civil més famós del cor pot sortir bé.

Un amic de la infància d'Antonio David Flores, el nou amor d'Olga?

Recentment han enxampat l'exdona d'Antonio David de la mà d'un home misteriós. Totes les alarmes van saltar quan es va conèixer la identitat de la persona amb qui es mostrava en actitud afectuosa i somrient. Es tracta de José Pablo, un senyor malagueny del qual se sap que viatja amb freqüència al Carib per temes laborals.

Tot i això, el que més crida l'atenció és que forma part del grup d'amics de la infància del mateix Antonio David.

Primer pla d'Antonio David Flores en un plató de televisió
Imatge d'Antonio David a un plató de Mediaset | Telecinco

José Pablo va estar tan implicat en el nucli familiar de l'exguàrdia civil que fins i tot va assistir al casament amb la seva segona dona. També se'l pot veure compartint fotos al seu Instagram personal amb Antonio David. Una altra mostra més del gran afecte que hi ha entre tots dos.

Al final, després de més de deu anys de matrimoni. És normal que aquesta amistat d'anys s'hagi extrapolat inevitablement a la mateixa Olga, amb la qual mostra una complicitat molt especial.

Així doncs, sembla que la traïció torna a aguaitar Antonio David Flores. Què opinarà ell sobre què sembla l'inici d'un nou romanç?

Encara que les coses li vagin bé amb Marta, segur que no s'esperava que un dels seus millors amics de la infància s'hagi implicat així amb la seva exdona. I els mateixos dubtes sorgeixen amb els seus fills. Recolzaran Rocío Flores i Antonio David que la seva estimada Olga estigui sortint amb algú tan proper a ells?

Imatge de la família Flores-Moreno fent-se una abraçada enmig del carrer
Fins fa poc Olga i Antonio David tenien una família idíl·lica | Europa Press

De totes maneres, des de El programa de Ana Rosa han decidit anar més enllà i preguntar directament a José Pablo sobre aquestes fotos escandaloses. Les quals, per cert, apareixien a la portada de Lecturas.

El malagueny ha volgut apaivagar les aigües i ha desmentit rotundament la seva relació amb Olga. Ha dit que no té res amb l'ex d'Antonio David Flores i que no en tindrà mai. Aquestes imatges han atribuït a l'estreta relació d'amistat que els uneix, però en cap cas no es tracta d'una relació romàntica.

A més, ha expressat que és totalment normal per ell compartir sopars, balls i rialles juntament amb la família d'Antonio David Flores. Tot i que aquest ja no forma part d'aquest nucli.

Foto de la família Flores Carrasco
Família Flores Moreno | Cedida

Però Antonio David Flores pot no ser l'únic afectat si es confirma la relació entre tots dos. La raó és que José Pablo podria continuar casat. Cal destacar que tant Olga com Antonio David van assistir a aquest enllaç.

No obstant això, en la seva conversa amb Leticia Requejo per a El programa de Ana Rosa, ell no ha volgut revelar detalls sobre el seu estat civil actual. Fet que, sens dubte, afegeix més sospites sobre la possible relació amb l'exdona d'Antonio David Flores.