Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Carrasco

La millor amiga de Rociíto trenca el silenci i exigeix tornar a Telecinco

Belén ataca Gloria Camila

Belén Rodríguez s'ha cansat i ha pres una decisió. L'amiga de Rociíto ha hagut de suportar que la vetessin i fins i tot quedar-se sense feina per mostrar-li tot el seu suport. Tot i això, a Belén ja no li tremola el pols a l'hora d'enfrontar-se a aquells que busquen jugar amb la seva professió. Així, ho ha deixat molt clar a Gloria Camila Ortega.  Gloria Camila Ortega no dubtava a sortir en defensa del seu pare ni a excusar el seu reprotxable comportament amb els reporters, a qui no parava de cridar i insultar.

La col·laboradora Belén Rodríguez amb un jersei de brillantors negre i taronja
Belén Ro ha defensat el seu lloc de treball | TELECINCO

Això no ha semblat gaire bé als professionals del mitjà que treballen a Telecinco, ja que se senten menyspreats de la pitjor forma.

«Li diria a Gloria Camila que no hi ha reporters de primera ni de segona, hi ha companys que treballen al carrer perquè tu et puguis asseure en un programa i comentar les imatges», saltava Rodríguez després de veure les imatges de la noia justificant el torero.

«A Ortega Cano no el provoca ningú», sentenciava Belén de Sálvame. «Ortega Cano surt al carrer perquè sap que hi ha reporters i perquè sap que hi ha equip esperant-lo».

Ortega Cano i Gloria Camila
Ortega Cano i Gloria Camila, més units que mai | INSTAGRAM

«Li agrada ser-hi de la manera que sigui. A Ana María no se l'ha vist així enlloc», puntualitzava molesta. A més, tornava a incidir en el relat de la seva gran amiga Rociíto i demanava a Gloria Camila recapacitar sobre els fets.

«Et recomano que vegis el documental, en què hi ha una informació molt explícita d'ell, de fa moltíssims anys, dient: «Jo tinc com a prioritat ser famós». Doncs ara és famós», assenyala Belén Ro implacable.

D'altra banda, la periodista recordava a Gloria Camila que ella també ha arribat on està per parlar de la família. I és que això li ha obert moltes portes a Telecinco i fins i tot li ha permès participar en diversos realities de la cadena.

Belén Rodríguez s'enfronta a Gloria Camila i reivindica la seva feina

«Tu has entrat recentment en aquest lloc per parlar de la teva família, que em sembla molt bé, però és el que fas, i entraràs en un 'reality' per parlar de la teva família, almenys és per al que et contracten», recordava a Gloria.

«Si tan desagradable et sembla, dedica't a exercir la carrera de moda que has estudiat i deixa'ns treballar als professionals», concloïa.

Ningú dubta que Gloria Camila s'ha convertit en el suport més gran del seu pare en els pitjors moments. I a punt d'entrar a participar a Pesadilla en el Paraíso, li preocupa molt la situació que travessa la seva família.

Gloria Camila i Ortega Cano
La situació a casa d'Ortega Cano és molt tensa | GTRES

El clan Ortega-Mohedano està immers en una profunda crisi i amb un divorci sobre la taula, cosa que pot afectar seriosament la salut d'Ortega Cano.

«No em perdonaria no haver estat al seu costat si li passa alguna cosa», hauria confessat al seu entorn més proper. «Ella entra al concurs sent conscient que això podria passar i no estar amb ell en aquell moment seria fallar-li», sostenen els que la coneixen.

Belén Ro, Anabel Pantoja i Sofía Suescun
Belén Rodríguez continua defensant Rocío | TELECINCO

A més, queda clar que «Gloria no es fia d'Ana. Han passat coses molt greus però almenys ella hi era per parar-li els peus i per aconsellar el seu pare. Ara no hi serà i no sap què pot passar».

A més, s'ha de recordar també que l'assetjament i la insistència dels periodistes per enfonsar-lo estan portant el torero al límit. «La seva salut no és la més adequada per portar-lo a situacions tan extremes», asseguren.