Primer pla de Julia Otero amb posat seriós

Julia Otero revela el que sospitava del tractament que segueix i la seva salut canvia

Julia Otero ha reaparegut públicament

Julia Otero ha confirmat públicament que la seva salut ha canviat completament. I és que, després d'una llarga lluita contra el càncer de còlon, sembla que les coses han començat a millorar.

El passat 22 de febrer del 2021, la presentadora del seu propi programa radiofònic de les tardes d'Onda Cero, va anunciar la seva malaltia; malgrat que no va ser fins un any després quan es va asseure públicament per parlar de l'infern que havia passat.

Primer pla de Julia Otero
Julia Otero ha hagut de bregar amb una important malaltia | EP

«Creus que portes una vida sana, t'alimentes bé, menges poca carn vermella... i, de sobte, et trobes amb un diagnòstic, i és molt difícil d'explicar», va relatar durant la seva intervenció al programa Lo de Évole.

«Si saps el que t'espera, ho assumeixes i ho aguantes molt millor. La quimioteràpia és un verí, és un verí controlat. El bon oncòleg és el que et porta a la vora de l'abisme, perquè, com més a la vora estiguis, més dur li estàs donant al tumor. Hi ha gent que no tolera totes les sessions de quimioteràpia. Jo vaig aguantar les 9».

Ara, Julia Otero per fi ha pogut confirmar totes les sospites que s'han generat al voltant de la malaltia.

Julia Otero mostra el seu gran canvi

No hi ha cap dubte que el tractament que ha seguit Julia Otero per lluitar contra el seu càncer de còlon ha funcionat molt bé, i n'és una prova les últimes imatges que ha compartit a les xarxes socials.

Després d'un temps allunyada del focus mediàtic, la locutora de ràdio ha reaparegut públicament amb una aparença totalment canviada. Queden lluny ja aquelles dures sessions de quimioteràpia que durant tant de temps ha hagut de seguir per intentar eliminar la malaltia del tot.

Julia Otero en un photocall
Julia Otero es troba molt millor després de superar el seu càncer | Europa Press

A través de les xarxes socials, Julia Otero s'ha deixat veure totalment recuperada i renovada. Aquest dilluns 15 d'agost, la periodista va decidir fer una escapada al seu poble natal. Ha pogut gaudir de la tranquil·litat de la zona, a més de compartir grans moments amb els seus éssers estimats.

Gràcies al Twitter de la seva amiga, Bea Armas, hem estat testimonis del gran canvi que ha experimentat la comunicadora. Amb els cabells més llargs i un somriure lluent, la gallega ha tornat a les nostres vides.

«És la cita de l'estiu, i al poble. Què més es pot demanar? Aquí segueixo, aprenent de la millor. Diu que 'treballa amb paraules' i confirmo que brilla més que mai», ha escrit la propietària del perfil, al costat d'una fotografia de totes dues fent cafè.

Per part seva, Julia Otero ha preferit no pronunciar-se encara a través de cap de les seves xarxes socials. La periodista ha decidit passar lluny lluny del món virtual. De fet, l'última publicació que podem veure al seu compte d'Instagram és del dia 28 de juliol.

La locutora adverteix tots els seus seguidors que ha estat víctima de suplantació d'identitat. «M'avisen que algú m'està suplantant, ha copiat les últimes fotos, calca el perfil… I envia missatges en nom meu. Si us arriba, denuncieu si us plau».

Julia Otero rep el suport dels seus seguidors

Com es podia esperar, només fer-se pública aquesta fotografia de Julia Otero i Beita Armas, diversos usuaris de Twitter no van voler deixar passar l'ocasió per felicitar la periodista per la seva total recuperació.

Julia Otero.
Julia Otero està molt emocionada per tot el suport que ha rebut | Antena 3

«Enhorabona, és una gran notícia que hagis superat el càncer», ha escrit un dels usuaris d'aquesta xarxa social. «És molt gran, li desitjo una llarga i feliç vida. És el millor que té Onda Cero, el seu programa», ha comentat un altre dels seus seguidors.

I, encara que tots estan molt contents que Julia Otero hagi superat el seu càncer , hi ha molt que ja estan comptant els dies per tornar-la a veure al capdavant del seu programa radiofònic.

«Ja sé que ella vol vacances, però Julia, quines ganes de sentir-te a la nova temporada», ha assegurat un dels seus oients. «Que bé les vacances, a gaudir, però les tardes sense Julia… No es poden aguantar», deia un altre dels fans de Julia Otero.