Primer pla d'Eva González.

Eva González comprova que els petits de casa no han pogut frenar la ruptura

Eva ha descobert el nou problema del seu cunyat

Eva González s'ha convertit en una de les presentadores més prestigioses de la televisió i la veritat és que es mereix ostentar aquest lloc. Ha demostrat que sap encarar qualsevol situació i el públic valora el gran esforç que està fent. Té relació amb una família molt mediàtica, però s'ha aconseguit mantenir al marge de tots els conflictes.

Eva González considera important mantenir la seva vida privada al marge dels focus, per això no sol parlar de certs temes. Quan li pregunten sobre la ruptura del seu cunyat Kiko Rivera amb Isabel Pantoja mira cap a una altra banda, però està al corrent de tot. Té molta relació amb el DJ perquè aquest adora Cayetano, de fet, reconeix que és el seu «germà preferit».

Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt
Eva González sap què ha fet la madrastra del seu marit | GTRES

Eva sap, gràcies a una informació publicada a Socialité, que Isabel Pantoja espia el seu cunyat a través de les xarxes socials. Suposadament, s'ha creat un compte fals i segueix els passos del seu fill per veure com es troba, però això no ha canviat res. Ni els petits de la casa ni les netes de la cantant han pogut aturar la separació.

Eva té clar que la relació entre Kiko i la seva mare està trencada, però no confirmarà aquesta informació perquè no vol sortir perjudicada. El seu marit també ha tingut molts problemes amb Isabel. De fet, la va portar als tribunals perquè estava molt dolgut. La cantant, segons expliquen, s'ha quedat amb unes pertinences de Paquirri que són de Cayetano i no les hi vol tornar.

González coneix el funcionament dels mitjans millor que ningú, per això no ha tingut desacords amb cap reporter. Marca els límits i els periodistes el respecten perquè mai no ha comès cap incoherència i sempre té preparat un somriure. Manté les distàncies i genera contingut en la mesura del que pot per ajudar a la premsa.

Eva González intenta protegir la seva família

Eva es va casar amb Cayetano Rivera sabent que era un dels toreros més mediàtics del país, però estava disposada a córrer el risc. Ha tingut altres relacions amb cares conegudes, però cap ha estat com aquesta perquè formen una parella estupenda. És cert que s'ha rumorejat molt sobre certs aspectes, però ningú ha pogut demostrar res.

Primer pla d'Eva González somrient
Eva González té clar com ha de comportar-se | GTRES

González ha superat tots els obstacles i el seu silenci ha estat fonamental per demostrar que no té res a amagar. No ha estat mai en crisi amb el seu marit, almenys això és el que ha assegurat al seu entorn quan s'ha insinuat el contrari. La model prefereix no donar explicacions, però és injust donar per feta alguna cosa que mai no ha estat veritat.

El marit d'Irene Rosales comparteix amb el seu germà Cayetano tots els problemes i junts intenten solucionar-los. Molts mitjans pagarien per escoltar la conversa que van mantenir després de publicar-se que Isabel Pantoja vigila Kiko per les xarxes socials. El vincle està completament trencat i ni les netes de la sevillana no han aconseguit arreglar-lo.

Eva González és l'única que sap tota la veritat

Eva hi té molt a dir, però sempre està en silenci perquè no vol que el públic el recordi pels seus assumptes familiars. A Telecinco, asseguren que Isabel està pendent de tots els moviments de Kiko, fins i tot que diuen s'alegra dels seus mèrits. «Se li escapen algunes llàgrimes veient la passió que posa a la seva feina, fins i tot celebra els gols amb ell».

▶️ Vídeo del dia

González sap que el seu marit té motius més que suficients per estar molest amb la cantant, però Cayetano tampoc en parlarà. El torero sempre s'ha caracteritzat per la seva estricta discreció i mai no ha protagonitzat conflictes a la premsa rosa. Està al marge de tot i ha pres la mateixa decisió que la seva dona: centrar-se en la seva carrera i gaudir dels seus èxits.