Mireia Canalda es mostra orgullosa del seu cos

La model catalana ha ensenyat a través de les xarxes socials diverses fotografies durant les seves vacances

La catalana Mireia Canalda ja gaudeix de les seves vacances, i el destí escollit ha estat el predilecte de tots els famosos, Eivissa. La model, reportera i presentadora de televisió ha reconegut que ha engreixat una mica, ja que després de tant de temps ha aconseguit deixar de fumar.

Eivissa mostra a una Mieria Canalda radiant

Mireia Canalda, acompanyada del seu marit i dels seus fills, està passant uns dies de desconnexió a l'illa, i així ho ha fet saber als seus seguidors a través del seu compte d'Instagram, on ha penjat diverses fotografies de les seves vacances.

En una de les fotografies, la catalana ha reconegut sentir-se orgullosa del seu cos, encara haver agafat uns quilos de més. Segons ella els canvis d'hàbit, el gimnàs i el fet de deixar de fumar han sigut els principals responsables d'aquest petit augment de pes. Tot i això, Mireia continua tenint un espectacular cos, mantenint la seva figura.

Mireia Canalda està orgullosa del seu cos

Per la seva feina com a model, la Mireia Canalda s'ha vist sempre obligada a cuidar a la perfecció el seu cos i a mantenir un pes i unes mesures molt estrictes i molt perfectes, motiu pel qual li han fet agafar complexos. «Me he dicho a mí misma que basta de tonterías. Que debemos todos de agradecer a esta màquina construida a la perfección que se encarga de movernos en esta vida. Que es solo la fundita del caramelito y que lo mejor que yo tenga no estará justo en esos kilos. ¡Somos perfectos! Por ello, lo que más me costava enseñar, ahora lo doy tres tazas», ha explicat la model, deixant clar que està farta dels estereotips.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podréis comprobar que he cogido unos quilos en el último año: uno de los factores más importantes, es que he dejado de fumar en ese transcurso de tiempo; otro que estoy más fuerte; y que el estrés me consumía. Sigo siendo delgada y con mucha suerte con mi propia genética, aunque eso no quita, que a veces me compare y me cueste asimilar el cambio. Durante toda mi vida, por mi trabajo, ha tenido mucha importancia un kg arriba y abajo. Llegó la primavera y no quería enseñar algunas zonas, vestir según qué cosas, ... repito, sigo siendo muy delgada, son solo mis sentimientos más íntimos que quiero compartir con vosotros. Me he dicho a mi misma que BASTA de tonterías. Que debemos TODOS de agradecer esta máquina construida a la perfección que se encarga de movernos en esta vida. Que es solo la fundita del caramelito y que lo mejor que yo tenga, no estará justamente en esos kg. ¡Somos perfectos! Por ello, lo que más me costaba enseñar, ahora le doy tres tazas. Jejejeje #me #myself #cuerpo #summer #playa #beach #eivissa #ibiza

Una publicación compartida de Mireia Canalda (@mireiacanalda_) el

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari