rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El padrastre d'Elena Tablada sofreix un greu accident i es manté hospitalitzat

Tot i que ara es comença a recuperar, el seu padrastre fa 10 dies que es troba ingressat a l'Hospital de La Paz
Elena Tablada travessa moments delicats | TELECINCO

 

Elena Tablada no passa per la seva millor època, i és que les males notícies  que està rebent l’últim any no li donen ni un moment de descans. Després que David Bisbal la denunciés per exhibir la seva filla a les xarxes socials, ara el padrastre de Tablada ha patit un dur accident que el manté hospitalitzat.

 

Ara fa 10 dies, Javier, el padrastre d’Elena Tablada, va patir una caiguda a les escales de casa seva quan intentava baixar-les a les fosques, cosa que li va provocar un fort traumatisme que el manté ingressat a l’hospital madrileny de La Paz. Tal com explica la mare de la dissenyadora, la caiguda va ser tan greu que no l’han pogut traslladar a planta fins fa pocs dies: «Ens van dir que es moria i ara ja va reaccionant bé i està una mica millor. Com a conseqüència de la caiguda li van sortir quatre coàguls al cap». 

 

La mare d'Elena Tablada ha estat molt preocupada | CatalunyaDiari.cat

 

Tot i el greu pronòstic del principi, sembla que després de 10 dies d’incertesa i que tota la família estigués al voltant de Javier, ara el padrastre d’Elena Tablada es comença a recuperar, i per fi la família pot començar a descansar; i és que la seva mare s’ha passat tots aquests dies al costat del seu marit sense deixar-lo ni un sol moment, fins que ara la seva filla, li ha demanat que tornés a casa a descansar, ja que el seu marit començava a millorar.

També et pot interessar...

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris